3 januari 2020

InstaLoves: december 2019


Even knipperen en bam... daar gaat 2019! Ik wil jullie dan ook allemaal een fantastisch en prachtig 2020 wensen! Maar de laatste maand van het jaar was een hele leuke en krijgt dus nog zijn eigen foto-overzicht.Begin december bezochten we KerstMerwt, de kerstversie van de maandelijkse boerenmarkt, ditmaal in het oude gerechtsgebouw in de stad. Er waren een pak meer kraampjes dan gewoonlijk en je kon er ook heel wat kerstcadeautjes en -producten kopen. Ik vond er een heel leuk kerststukje met vetplantjes om onze feesttafel op te vrolijken. Er was uitzonderlijk wel geen ontbijt georganiseerd, dus gingen we zelf ontbijten bij Tarte Tatin en dat is ook een aanrader! Je krijgt er méér dan genoeg, dus zie dat je er met honger naartoe gaat.


Een dagje verlof bracht ons nog eens bij Tasty Bowl in Hasselt - dat was al even geleden! Ik heb een tweetal favorieten op de kaart, maar het was tijd voor wat anders. Ik probeerde de kabeljauw met hoisinsaus en rijst en die werd volmondig goedgekeurd. Enkel die hoop koriander kon ik wat minder smaken - ik weet dat er veel liefhebbers zijn, maar voor mij smaakt het toch echt naar afwasmiddel...


En toen was ineens het katteneten op. Oeps. Nochtans zou ik zweren dat ik nog een voorraad van drie zakken in de kast had staan. Oh well. Een ritje later was het probleem opgelost, maar ik mocht mij grondig verantwoorden voor deze nalatigheid :D


Er opende een Clarins-winkel in Maasmechelen Village en ik won een plekje voor de opening! Samen met mijn vriendin ging ik langs voor beautytips en -tricks van influencer Nanja Massy, daarna ontvingen we een goodie bag en onder het genot van een glaasje champagne kregen we nog een handmassage in de VIP-ruimte. Nou, zo wil ik nog wel wedstrijden winnen!De ontknoping van de BlogBattle eindigde in mineur, maar het leverde mij wel een leuke avond met vrienden op. Het was over de koppen lopen in Hasselt en dat op een dinsdagavond, maar we vonden nog een vrij tafeltje bij Botanique. De T-Rex burger en zoete aardappelfrietjes zijn goedgekeurd! Overigens heeft Botanique ook heel wat veggie en vegan alternatieven, dus het is niet uitsluitend voor vleeseters.Samen met de nichtjes van Timo bezochten we Winterland. Het was supergezellig met alle lichtjes en de dametjes amuseerden zich kostelijk op wat voor hun een compact pretpark is. En jawel, ik moest ook mee op de paardenmolen én op het reuzenrad! Gelukkig heb ik niet te veel hoogtevrees, want het leverde een supertof zicht op!


Een dag later vierden we samen kerstavond, dus mochten de mooiste outfits uit de kast. Nog altijd zeer blij met deze jurk van Self-Portrait, ook al heb ik er half Londen voor moeten aflopen (en het dan nog online moeten bestellen, haha). We hadden een menu bij een traiteur besteld, dus was het enkel een kwestie van alles in de oven steken en de kroketjes bakken.Kerstmis brachten we door bij mijn ouders en mijn mama had de hele woonkamer versierd én natuurlijk voor lekker eten gezorgd.


Minihandtassen zijn tegenwoordig erg hip, maar ik heb toch echt wel een medium exemplaar nodig! En aan alle DM's hierop te zien, jullie ook, haha :D


Geen maandoverzicht zonder een bezoekje aan Coffee Café! Ik zag op hun Facebook-account dat ze Reese's cupcakes hadden en ik wist niet hoe snel ik er moest geraken. En jawel, ze zijn effectief zo lekker als je zou denken!


Tijdens een shoppingtrip met de familie kreeg ik nu toch wel dé verrassing van de maand! ER. IS. EEN. REISS. GEOPEND. IN. ROERMOND. Ik wist niet hoe snel ik naar binnen moest lopen... Prijsgewijs is het wel even opletten, want bij de conversie van pond naar euro rekenen ze goed door (iets waar Reiss trouwens ook schuldig aan is bij online bestellingen) dus niet alles valt voor mij onder 'outletprijs'. Ik zag er bijvoorbeeld een jurkje dat nagenoeg even duur was als in de gewone winkel/webshop, dus dat hing ik netjes terug in het rek.Het was trouwens een superleuke shopdag - droog en zonnig weer, goede sales, een Starbucks holiday cup en lekker eten. Het was overal aanschuiven wegens de drukte, maar al bij al ging het nog vooruit en schoven we aan tafel voor een rondje Wagamama.


Ik keek maar weinig Netflix deze maand, maar Virgin River vond ik wel erg leuk. Feelgood en gemakkelijk te volgen, meer moet dat niet zijn zo vlak voor de feestdagen.


Reden voor mijn Netflix-break: de lading kerstfilms! Ik programmeerde ze allemaal en heb nu nog altijd een hele hoop in te halen :D


De snacktest op Instagram (@beautylovesbe) gaat intussen gestaag verder! Deze Popchips mogen blijven - gepofte in plaats van gefrituurde chips én goed gekruid.


Maar helaas is niet alles een hit, zoals deze Cris'Peas. It's a no from me.


Ook heerlijk: kastanjes! Intussen heb ik al een kilootje of twee achter de kiezen... Rauw of gekookt, ik kan me hier ziek in eten.


Met al mijn gesnack kan ik mij geheel vereenzelvigen met deze meme, haha!


Gespot in Antwerpen: de nieuwe Chanel beautyboetiek (jawel, een winkel met énkel make-up en skincare!) en deze giga installatie om de opening te vieren. Zeer Instagram-waardig, haha!


Mannekes, ik zit met de NYC-kriebels... af en toe spot ik een promotie, maar dan is het een vlucht van 18 uur (met overstappen) en enkel handbagage of zo, dus dat houdt mij gelukkig tegen, haha. Bovendien is het niet enkel de vlucht, ook overnachten in NYC dikt de rekening flink aan. Voorlopig blijf ik dus met beide voetjes op Belgische bodem!Ik kreeg een dubbele portie kerstbeauty op een dag: eerst ging ik langs bij Lush voor de geurige kerstcollectie, daarna was ik welkom op de gezellig kerstmarkt van Kiehl's en kroop ik zelfs in deze snowglobe. Heel leuk om te doen en het leverde een grappige foto op :D


Kunst, people. :D


December is mijn verjaardagsmaand! Ik organiseerde de jaarlijkse brunch voor de vrienden en voelde me helemaal 'ladies who brunch', hihi.


Ik kreeg zeer mooie cadeautjes en ben superdankbaar - je kan alles (en meer) zien in mijn 'wat ik kreeg voor Kerstmis en mijn verjaardag'-video!


De steenbok in mij vond deze wel herkenbaar :D

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Happy New Year!! Leuke foto's, nog steeds fan van je mantel en sjaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk om te lezen en je outfits zijn prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan je mooie foto's te zien was je decembermaand heel erg leuk en je kreeg prachtige cadeautjes. Volgens mij was Reiss er al sinds augustus of september als ik mij niet vergis. Ik wist niet dat je zo fan van Reiss was :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut een fijne afsluiter van het jaar!
   Oh, echt?? Zo lang al? :D Ik ben er nochtans nog geweest, maar dus helemaal niet gezien.

   Verwijderen
 4. Ligt deze niet aan de ingang links? Indien niet dan moet ik mij vergist hebben met een andere winkel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij ligt kortbij de Starbucks, dus ergens in het midden?

   Verwijderen
 5. Je outfits zijn echt geweldig! en... virgin river is inderdaad een heerlijke feelgood serie. Niet al te moeilijk of nep.. of overdreven. Ik had deze serie in 2 dagen helemaal al bekeken.. hopelijk komt er een seizoen 2 aan! en je jas is echt prachtig trouwens. Nog de beste wensen en een gelukkig 2020

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, na afloop van het seizoen kwam er op het scherm te staan dat er een tweede seizoen kwam. Dus iets om naar uit te kijken!
   Een fantastisch 2020 gewenst!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig