2 december 2019

InstaLoves: november 2019


Hello, december! Feestmaand én vooral: mijn verjaardagsmaand! En dat (lees: het verjaardagscadeau) vraagt uiteraard om een deftige planning. Toevallig vond ik het cadeau van dit jaar al vrij snel, toen we een tripje Roermond deden. Deze pretties heb je intussen al kunnen bewonderen in deze vlog!


Haha, oh my, dit ben ik! Volgens mij kan ik het hele jaar door wel met een dekentje weg, en al zeker in de wintermaanden. Op het werk ben ik de eerste die klaagt over de te koude radiator, terwijl andere collega's bij wijze van spreken nog in T-shirts lopen. Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij zeggen dat ik aan de noordkant van ons gebouw zit én mijn radiator een pak kleiner is dan die van mijn collega's, dus dat relativeert het enigszins.


Toch ben ik als koukleum fan van all things Ugg, dus deze hoek bij La Bottega kan ik absoluut appreciëren.


Ik maakte een nieuwe highlight op mijn Instagram-account - @beautylovesbe - speciaal voor al mijn snackavonturen :D Deze Mandolino chocolaatjes kocht ik bij Lidl, als een soort van dupe voor de witte Raffaello's. Niet helemaal hetzelfde, maar zéér lekker! Ik weet helaas niet of ze tot het vaste assortiment behoren of een tijdelijk product zijn voor de feestdagen. Dus, één tip: snel zijn én back-ups inslaan!


Ook deze Sunbreaks zijn absoluut goedgekeurd! Smaakgewijs is het de juiste verhouding tussen een zachtere paprika en een iets pittigere chili-kick.


Ik ben wel fan van de Propercorn-smaken en dat is bij deze niet anders. Ik probeer ook gewoon graag de speciale smaakjes uit, haha!


Soms valt het helaas wat tegen! Deze chips zijn gemaakt van kikkererwten en waren eerder hard dan crunchy. Smaakgewijs best lekker, maar de crunch moet ook goed zitten.


En ook deze Tyrrell's met zwarte truffel vond ik maar 'mwah'. Ik zou het enkel opnieuw kopen als ik geen andere goestingskes zou hebben, dat zegt ook genoeg, zeker? :D


Deze chocolaatjes kochten we een keertje op de gok, maar oh my - volledig goedgekeurd! De crunchy pralinévulling maakt het helemaal af.


Nog altijd mijn happy place: op mijn gemak met make-up spelen en tegelijk YouTube-filmpjes afspelen. Ik heb het al vaker gezegd, maar make-up is voor mij echt een persoonlijke keuze en vrijheid, ik doe het niet voor iemand anders of om iets te maskeren - nee, ik geniet er oprecht van om met make-up te spelen!


Ik word al heel mijn leven jonger geschat en dat is op zich helemaal geen probleem, maar soms (en dan vooral als ze mij in een professionele context met "juffrouw" aanspreken) heb ik er even genoeg van. Het denigrerende toontje dat er vaak bij gepaard gaat, zorgde al voor menig eye rolls...


Dus deze is erg gepast voor mij en mijn leeftijdsgenoten :D


We werden uitgenodigd voor een Halloweenfeestje, dat een Dia de los Muertos-feestje werd. Timo en ik gingen als vampier en slachtoffer :D Veel liefde voor mijn vrienden, die ik al meer dan de helft van mijn leven ken <3 p="">

Elke. Week. Opnieuw! :D


Jawel, ik ben nog steeds bezig met de Hasseltse BlogBattle! De combinatie van jullie likes en de punten van de jury hebben mij tot in de finale gebracht, waarvoor dank! Finale-opdracht nummer 2 komt er snel aan en binnen twee weken kennen we de winnaar.


De eerste finale-opdracht was bloggen - iets dat mij absoluut ligt, haha. Een blogpost produceren over een weekendje Hasselt, inclusief overnachting en alles wat daarbij komt kijken, ik kan dat. Het resultaat lees je trouwens op de site van Visit Hasselt! Onze uitvalsbasis werd B&B Bloonwinning, een prachtige vierkantshoeve in the middle of nowhere en toch zeer kortbij centrum Hasselt.


Hasselt baadt weer in kerstlichtjes, gezellig! Het maakt die donkere avonden toch een béétje aangenamer, want voor de rest krijg ik op dit moment weinig daglicht te zien.


Wat meteen verklaart waarom ik mij zo moe voel de laatste tijd! Zelfs wanneer ik op tijd ga slapen en een ganse nacht lig te ronken, word ik vermoeid wakker. Mona Lisa feels my pain. Lang leve concealer!


Tapas bij Ibiza BOUFF! Deze stond al even op mijn lijstje - jawel, ik houd een lijstje bij van alle horeca die ik nog wil testen, haha! Er kwam heel wat lekkers op mijn bord, dus daar zien ze mij zeker nog een keer terug. De huiscocktail was trouwens superlekker, een soort van mojito maar dan met een lokale likeur uit Ibiza, top!


Ook Winterland is weer open - een soort van giga kerstmarkt met foodkraampjes, een ijspiste, glijbaan, reuzenrad en klassieke draaimolen. Een selfie met Santa mocht uiteraard niet ontbreken! Je kan hem binnenkort live aan het werk zien, maar ik nam genoegen met deze stenen variant :D


Uiteindelijk zijn wij toch maar de slaven van onze huiskat... :D


Yeessss, nog meer Netflix-kerstfilms! Let It Snow was echter ultramelig en niet de beste in zijn soort, dus dat kan beter.


Holiday In The Wild, bijvoorbeeld! Na welgeteld tien minuten haalde ik de zakdoekjes boven omdat ik aan het bleiten was voor het babyolifantje. Spoiler: het is een kerstfilm, dus je krijgt gegarandeerd een happy end!


Klaus is supertof én een animatiefilm, dus een beetje anders dan de rest, maar absoluut een van de leukste kerstfilms die ik tot nu toe zag.


The Knight Before Christmas gaat over tijdreizen en - uiteraard - de liefde! Goedgekeurd!


Holiday Rush is de laatste nieuwe en is ook leuk! Papa Rush is radiopresentator en verwent zijn kinderen waar hij maar kan. Vlak voor Kerstmis verliest hij zijn job en is het tijd voor een reality check.


Tussen alle kerstgeweld door, keken we ook nog naar Peaky Blinders. Het doet mij denken aan Gangs of New York en er is toch wel enige sympathie voor de familie Shelby, maar zoals het hoort, loopt het bij een criminele bende niet helemaal van een leien dakje.


Net ontdekt en helemaal verliefd op Dolly Parton's Heartstrings! Het seizoen bestaat eigenlijk uit individuele afleveringen die los staan van elkaar, met als rode draad telkens een van haar hits. Nu ben ik zelf niet bepaald een Dolly Parton-fan, máár ik vind dit wel een aanrader!


Bon, er zijn zo van die dagen dat alles mis gaat. Ons afweersysteem is uitgewerkt, want we kregen die verrekte everzwijnen al voor de vierde keer op bezoek. Mijn favo tissues bij Lidl waren uitverkocht (intussen wel terug in stock!) en Ikea besliste om de kastjes in onze berging niet langer te verkopen in die samenstelling, waardoor we er geen konden bijkopen om naast onze bestaande exemplaren te zetten. Blegh.


Ik kreeg via een collega gratis kaarten voor het Très Chic lifestyle event in de Ethias Arena. Er stond heel wat fancy materiaal, maar ik vrees dat ik het concept van zo'n beurs gewoon niet genegen ben. Het deed mij denken aan Batibouw of het Autosalon en ja... buiten een beetje rondlopen en kijken kan je daar niet veel doen. Ik had het daar dus best snel gezien!


Vraag me niet hoe, want dat weet ik zelf niet meer, maar ik spotte cheese fries bij Burger King en dat MOEST. IK. TESTEN. Het verdict: absoluut niet genoeg kaas, ze kunnen in de verste verte niet tippen aan de cheese fries van Shake Shack.


De gedachte aan Shake Shack deed natuurlijk alle NYC-liefde ontwaken... ik kon het niet laten om niet zo stiekem te zoeken naar vluchten en hotels, maar het bleef bij kijken - en daar werd ik dan weer triest van, haha. Oh, NYC, I still love you!


Voorlopig houden we het dan maar op Hasselt! We gingen naar Domein Kiewit voor de perfecte herfstwandeling. Zo kan ik de herfst wel smaken: niet te koud, droog en vol gezelligheid.


De award voor koffie van de maand gaat naar deze signature drink van Sapiens in Hasselt. Een shot koffie met gember, melk, honing én chocolade - een mens zou van minder gelukkig worden. Op dagelijkse basis drink ik trouwens geen koffie, maar thee. Enkel in het weekend ruil ik de thee in en dan meestal nog voor een meer melkachtige variant van koffie.


Verdorie, helemaal verliefd op deze prachtige glazen die ik zag bij Balo. Interieur en accessoires op niveau, jawel! De glazen zijn van kristal en handgeblazen, dus mijn klungelige zelve moet er nog eens over nadenken, haha. Misschien wil Sinterklaas mij wel een glaasje cadeau doen? :D


Op een zondag had Timo via Kunstwerkt een feedbackgesprek in het Begijnhof in Hasselt, maar we waren iets te vroeg daar. We konden de tijd doden op de tentoonstelling Changing Formats, dat ook in het Begijnhof plaatsvond. Gratis, bovendien!


Het werd een kort tripje Brussel, voor een expo van Koen van den Broek. Klein maar fijn, we hadden misschien wat meer werken verwacht, maar deze kon mij wel bekoren. Helaas buiten budget ;-)
De galerij lag midden in het centrum en op de terugweg naar de parking kwamen we nog een kraampje met suikerspin tegen, dus dat was voor mij het hoogtepunt van de dag.


Maison Dix in Hasselt: intussen zijn we er al twee keer gaan eten en ze zien ons zeker nog eens terug. De eerste keer koos ik de shakshuka, de tweede keer ging ik voor deze American pancakes, yum!


En ik maar eyeliner trekken! Tigra heeft er allemaal geen last van :-)


Winterbeauty! Ik test momenteel een aantal nieuwe productjes van Clarins en dit setje vond ik te schattig om nu al niet te delen. Zeer leuk ook om cadeau te doen met de kerstdagen en voor mij vooral handig omdat ik het ganse jaar door last heb van droge handen en in de winter ook van droge lippen.


Een belangrijke om af te sluiten! Het zal niet voor iedereen even evident zijn, maar anderen graag zien begint toch echt wel bij jezelf graag zien.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke foto's zeg haha dat meisje daar kan ik inkomen! word ook altijd tegen mij gezegd, maar Klaus was inderdaad erg goed, en een tranentrekker eventjes.. maar ook de perfecte humor tussendoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, 'meisjes' unite! :D
   Oooh ja, ik vond het een hele fijne film! Ook hier traantjes gelaten, maar ook gelachen.

   Verwijderen
 2. Oh superleuke foto's!! Bedankt ook altijd voor je snack- en netflixtips!!
  En ben zo benieuwd naar de finale van je blogbattle, ik duim!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, merci, Petra! Snacks are life :D
   Het is biijjna gedaan! Nog een opdracht op dinsdag en dan volgende week maandag de bekendmaking op Winterland. Fancy!

   Verwijderen
 3. Haha Stamatia met bruin haar in de wair, een bruin tintje en cosy roos dekentje :D :D Is een compliment als ze je jonger schatten, maar in je professionele context is dat niet gepast. Ik heb ook altijd graag een dekentje. Misschien moet je van kantoor ruilen op je werk ;) Wat heb je moeten doen in je finale-opdracht? En ben je tevreden met je resultaat? Beginnen de zenuwen al te kriebelen voor maandag? Spannend. Ik ben erg benieuwd. Ik hoop dat je wint. Het is je van harte gegund ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind mijn bureel net leuk! Alleen de verwarming kon wat beter :D Nu ze de knop hebben aangepast, is het een pak warmer en daar ben ik blij om.
   Voor de finale moesten we een stylingshoot doen, van A tot Z. Dus model kleden, locatie zoeken, zeggen hoe ze moest poseren, make-up en haar uitwerken en fotograaf instructies geven. En daar een korte tekst bij schrijven ook :D Het staat nu online!
   Ik houd jullie zeker op de hoogte van wie er wint ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig