16 januari 2020

What's in my trash: opgemaakt december 2019

Opgemaakt

De laatste empties van het vorige decennium! Whoa, dat klinkt erg zwaarwichtig, maar in realiteit is het natuurlijk gewoon een maandje geleden :D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Batiste is altijd zo enorm fijn, al heb ik nu twee droogshampoo's van niveau die ook erg fijn zijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, ik heb een hele tijd geleden ook eentje van Kérastase gebruikt en die was echt top! Maar voor hoe snel het er door gaat, vind ik die van Batiste wat beter geprijsd ;-)

   Verwijderen
 2. Altijd leuk om te zien je opgemaakte producten ;) Ik wil graag de root lift van Joyco eens proberen, maar worden je haar daar niet vlug vettig van? Van Neutrogena heb ik alleen nog maar het hydrogel masker van gebruikt. Die gebruik het liefst na een zuiverend kleimasker. De hydro boost aqua gel wil ik toch ook wel eens proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, mijn haar wordt daar niet vettiger van! Het krijgt een soort van betere grip dus meer weerstand bij het föhnen maar daardoor ook meer volume.
   Dat hydrogel masker is ook superfijn! 't Is dat ik hier nog een hele voorraad heb, dus ik hoef eigenlijk de komende tijd geen nieuwe tissuemaskers te kopen :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig