21 januari 2020

Verso Super Eye Serum

Verso Super Eye Serum

Het Verso Super Eye Serum belandde in mijn badkamer nadat ik er een staaltje van gebruikte. Jawel, één enkel staaltje skincare had dermate impact dat ik na een weekje testen overtuigd was.

Met genetisch geërfde donkere kringen en een overdaad een fijne lijntjes, is mijn oogzone dan ook mijn zwakke plek - reden genoeg om er al jarenlang een specifieke verzorging voor te gebruiken. Ik heb al heel wat oogcrèmes getest en enkele ook opnieuw gekocht, maar ik sta altijd open voor ander en beter.

Het staaltje kwam wat dat betreft goed van pas: omdat ik er zo weinig van nodig had, kon ik een dikke week testen en ging ik overstag. Vooreerst is het Verso Super Eye Serum een superlichte en fluide verzorging die snel wordt geabsorbeerd en geen vettig laagje nalaat. Het luchtledige pompsysteem garandeert de versheid van de ingrediënten, maar vereist wel een bijzonder lichte hand: een volle pomp is véél te veel, dus zorg ervoor dat je de nodige voorzichtigheid hanteert voor het kleinste beetje product - en dat is net genoeg.

Het was een beetje wennen, maar intussen weet ik perfect hoe de juiste dosis uit de flacon te krijgen, wat mij meteen een extra lange levensduurte van dit oogserum garandeert. Al helemaal als je weet dat Verso 30ml oogserum voorziet, waar de standaard hoeveelheid bij andere merken slechts 15 ml is. Als ik deze twee aspecten in rekening breng in verhouding tot de toch eerder stevige prijs - inhoud en gebruik versus aankoopprijs - kan het Verso Super Eye Serum zich met gemak meten met andere anti-ageing oogverzorging.

Zoals de naam wel doet vermoeden, bevat het Super Eye Serum Retinol 8, een gestabiliseerde vorm van vitamine A die effectiviteit combineert met zachtheid. Het richt zich dus op anti-ageing en een vermoeide maar tegelijk tere oogzone, waar het door het risico op irritatie niet altijd evident is om een vorm van retinol te gebruiken. Maar deze Retinol 8 geeft de huid een spreekwoordelijke 'schop onder de kont' zodat het herstelproces en de collageenproductie een trapje hoger gaan én doet dat zonder irritatie. In het begin voelde ik het serum letterlijk werken, maar dat beperkte zich tot een korte en uiterste lichte prikkeling en intussen is mijn huid er helemaal aan gewend.

Retinol 8 werkt in op fijne lijntjes en pigmentvlekjes en de elasticiteit en stevigheid van de huid. De peptiden in de formule richten zich dan weer op wallen en donkere kringen en kurkuma werd toegevoegd als een anti-oxidant met een versterkende barrièrefunctie tegen zon en vervuiling.

Uiteraard is geen van deze ingrediënten opgewassen tegen mijn koppige genetisch geërfde donkere kringen - simpel gezegd: ik zal er nooit volledig van af geraken -  maar ik merk alleszins een giga verschil. De oogzone voelt strakker en ziet er merkelijk beter uit, zodat ik het gevoel krijg dat ik doe wat ik kan voor die tere huid rondom mijn ogen. Het Verso Super Eye Serum is dan ook een aanrader voor wie al oud genoeg is om aan anti-ageing rondom de ogen te doen. Voor extra hydratatie haal ik regelmatig nog een tissue- of crèmemaskertje uit de kast: die geven mijn oogzone een bijkomende hydratatieboost, kwestie van op alle fronten veilig te spelen en niet enkel op de retinol te rekenen.

Verso Super Eye Serum - 30 ml voor € 95,00 via BLOS

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. De prijs is inderdaad minder, maar in vergelijking met de hoeveelheid die je krijgt valt het dan weer mee. Lijkt mij zeker een aanrader en staat alvast op mijn wishlist ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Ja, echt wel! En gekocht dankzij een staaltje, dus af en toe helpt dat wel, haha.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig