12 januari 2020

Weekly vlog: verlof en verjaardag!

Weekly vlog

De vlog over de laatste week van 2019 eindigt in feeststemming met Kerstmis en mijn verjaardag!


Voor de liefhebbers deel ik nog even de receptjes van mijn verjaardagsbrunch! Bananenbrood met noten, koude komkommersoep, pumpkin pancakes en pastéis de nata.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Heel leuk winterland. Haha het kind kwam terug in u naar boven precies :) Lang leve de maskertjes voor de dag erna :) Super mooi kleedje trouwens! Zijn je nagels op 1 uurtje helemaal droog zonder deukjes of iets? Dat eten zag er trouwens allemaal overheerlijk en veel uit! Haha, net in Roermond en al direct naar de handtassen toe :) Oh, jammer dat Libre niet zo goed past op je huid. Bij mij dan weer wel en blijft goed hangen. De Black Opium vind ik ook heel erg goed. Je had inderdaad veel werk in de keuken. Bijna een rustdag nodig :) Maar die brunch zag er dan ook heel gezellig en geslaagd uit! 10/10 voor Stamatia! Super leuke video vooral het einde en die hond bij Starbrucks buiten :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb mij zeker geamuseerd!
   Ja, mijn nagels zijn vrij snel droog - dat is dankzij die Seche Vite!
   Ik moest me natuurlijk bezighouden in Roermond en dan zit ik al snel bij de handtassen :D

   Verwijderen
 2. Mag ik jouw kledingkast? haha ik vind je kledingstijl echt zo leuk.. en ik heb altijd problemen met nagellak aanbrengen, geen idee wat het is. Ik geef ze echt de rust en ik gebruik zelfs sneldrogende lak, maar vaak is het binnen een paar uur al beschadigd, ingedeukt of gescheurd! heerlijke video weer in ieder geval :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, dankjewel voor het compliment!
   Ik heb ook niet zo'n geweldige nagels, maar met Seche Vite kan ik ze toch enkele dagen goed houden. Als ik veel huishouden doe of zit te typen, komen er wel sneller chips van de nagellak af.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig