24 januari 2020

Weekly vlog: de eerste van het jaar!

Weekly vlog

De eerste weekly vlog van 2020... Ik wens jullie een fantastisch en prachtig jaar toe!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke eerste vlog van het jaar weer. Ik krijg er altijd trek van, heerlijk lekker uit eten, koffietje met wat lekkers, allemaal boodschappen met lekkere dingen!:)
  Ik vind dat ook zo irritant dat achterna gezeten worden van verkoopsters in winkels. Vooral hier in Nederland lijkt het steeds erger te worden, meer dan in België vind ik. 1 keer aanspreken ok, maar vaak 2 tot 3 keer (van verschillende verkoopsters) vragen of ze je ergens mee kunnen helpen...dan ben ik het al helemaal zat. Nee laat ze maar een voorbeeld nemen aan het personeel van Parfuma... kan je gewoon heerlijk rondkijken zonder gestoord te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het jaar is hier alvast goed ingezet :D
   Ik ben ook fan van Parfuma, ik kom vaak de parfumerie binnen, goed wetende wat ik wil en dan wil ik gewoon even op mijn gemak rondkijken, zonder meteen besprongen te worden :D

   Verwijderen
 2. En dat van die beveiliging kan echt niet...doe het dan onopvallend ja.
  Ik heb een keer meegemaakt dat hij precies voor het parfum vak stond waar ik wilde kijken, dus ging hij wel opzij...maar zo irritant pfff haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, vond het wel erg opvallend en een beetje vervelend ook. Het nodigt niet uit om verder te kijken (en misschien meer te kopen), want je hebt het gevoel ongewenst te zijn.

   Verwijderen
 3. Je eerste wekelijkse vlog zag er weer erg leuk en goed gevuld uit ;) Tigra bewaakt wel heel goed je UGSS moet ik zeggen :D Wat vervelend van die security. Heb je niet gevraagd of er iets scheelde? :D Je hebt goed gescoord met je Guerlain aankoop ;) Whoop! whoop! Ik ben wel benieuwd naar je pompoen, kip, ovenschotel en naar je wortelcake ;) Heb je daar een recept van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ze ligt gewoon graag op die doos, dat is natuurlijk karton dus dat trekt haar aan. Plus het is in de kast, in een hoekje, lekker gezellig voor de kat :D
   Nee, ik vond het vooral vervelend dat hij mij echt aan het tracken was. Superopvallend en echt niet aangenaam als winkelervaring.
   De ovenschotel is supersimpel: alles in stukken, olijfolie, zout, peper en andere kruiden erop en dan 45 minuten in de oven op 180°C. De wortelcake, dat was gewoon een pakje van de Dille & Kamille :D

   Verwijderen
 4. Was je misschien aan het filmen bij de Ici Paris? ;) Dat eten maken lukt mij ook nog wel :D Bedankt voor het recept!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nope, had mijn camera zelfs niet in de hand. Dus ik was zeker geen opvallende klant :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig