9 januari 2020

Estée Lauder Advanced Night Repair Reset & Ampoules

Estée Lauder Advanced Night Repair Reset

Het Estée Lauder Advanced Night Repair serum was het aller-allereerste serum dat z'n weg vond naar mijn badkamer en mijn leven is nooit meer hetzelfde geweest. Het is het serum waar ik blindelings op kan vertrouwen en dat al-tijd goed doet voor mijn huid. Op basis van z'n naam een nachtverzorging, maar eigenlijk werkt 'ie 24/7: hydrateren, herstellen en zuiveren, deze kanjer kan het allemaal.

Door de jaren heen breidde Estée Lauder de ANR-lijn gestaag uit met flankerende producten. Zo is er een ooggel en -serum en die geweldige tissuemaskers voor gezicht en ogen - alle getest en goedgekeurd door yours truly! Vrij recent werd de ANR-familie nog maar eens wat groter en moest ik natuurlijk uit op onderzoek. De twee newbies zijn 'intenser': enerzijds het ANR Intense Reset Concentrate, anderzijds de ANR Intensive Recovery Ampoules.

Estée Lauder Advanced Night Repair Reset

Het Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate zit in een pompflacon en bevat een meer romige versie van het oorspronkelijke ANR Serum. Het is een intensief werkend skincareproduct dat je gedurende korte tijd - pakweg eenmalig tot een weekje - gebruikt, op het moment dat de huid een beetje meer liefde nodig heeft. Estée Lauder noemt dit de resetknop, te gebruiken om een geïrriteerde, gestresseerde huid heel snel terug te kalmeren en herstellen.

Je gebruikt het in principe niet op zichzelf, maar ná een ander serum. Het Intense Reset Concentrate bevat heel wat hyaluronzuur en anti-oxidanten die vochtinbrengende ingrediënten goed omsluiten en er zo voor zorgen dat de huid snel herstelt. Het is dus méér dan een 'gewoon' serum, vandaar ook de meer romige structuur, die niettemin toch licht aanvoelt. Twee pompjes hiervan geven mijn gemengde huid in elk geval de nodige hydratatie, zonder dat ik per se hoef te volgen met een nachtcrème.

Ik weet niet hóe, maar dit spul werkt en biedt effectief een meerwaarde op het originele ANR Serum. Voor mij is dit de perfecte pick me up treatment die ik kan gebruiken als mijn huid een beetje grauw ziet, als ik moe ben of wanneer ik veel zuren en exfoliërende skincare heb gebruikt. Hydratatie is zodanig essentieel en dat zie je met dit Intense Reset Concentrate na de eerste nacht al gebeuren. Ik zie er precies beter uitgeslapen uit en met een betere huidtextuur, alsof de vermoeidheid en grove poriën zijn weggevaagd. Toegegeven: ik ben onder de indruk.

Estée Lauder Advanced Night Repair Ampoules

Estée Lauder Advanced Night Repair Ampoules

De Estée Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules zitten dan weer in een potje met 60 individuele ampoules van elk 0,5 ml. Ik vind het wel wat hebben, net alsof ik elke keer weer een kostbaar goedje open. Ook hier ligt de focus op een intensief herstel van de gestresseerde huid, maar dan middels een lichte olie.

De ampoules gebruik je - alweer - ná jouw serum en met een droge huid kan je nog volgen met een aangepaste nachtcrème. Voor mijn gemengde huid is de olie van de ampoules rijk genoeg, dus ik laat de olie intrekken en geniet dan van mijn nachtrust.

De Intensive Recovery Ampoules zijn opnieuw een instant oppepper en niet voor dagelijks gebruik, maar vooral wanneer mijn huid aan de drogere kant is of ik in de koude heb gelopen en mijn huid wat gespannen aanvoelt. Naast hydratatie krijg je hier ook een inner glow van, wat natuurlijk weer aan de verschillende oliën te danken is.

Hoewel er voor mij een duidelijk verschil is in werking tussen de Intense Reset Concentrate en de Intensive Recovery Ampoules, is het zeker geen must om ze beide in huis te halen. De keuze zal een beetje afhangen van jouw huidtype, of je eerder aan hydraterende reset wil doen (Intense Reset Concentrate!) dan wel aan kalmerend herstel (Intensive Recovery Ampoules) en wat het budget is, want de Ampoules zijn toch nog een stukje duurder (sowieso loont het de moeite om uit te kijken naar kortingsacties). Ik apprecieer de beide, maar ik ben dan ook wel een skincare lover en een nieuwsgierige blogger.

Estée Lauder Advanced Night Repair Intense Repair Concentrate - 30 ml voor € 80,00
Estée Lauder Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules - 30 ml voor € 126,50

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wauw de producten zien er echt prachtig uit! Ik ga mezelf er eens in verdiepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze zijn echt top! Het 'originele' serum is zeker niet te onderschatten, deze zijn de extraatjes.

   Verwijderen
 2. Mooie foto's. Geweldig dat het toch iets extra doet met je huid ;) Als je huid al in een heel goede conditie is merk je minder vlug verschil op vind ik. Voor mij a.u.b. het ANR Intense Repair Concentrate Serum. En nu is het moment. T/m 31/01 20% korting bij ICI Paris. Op Estee Lauder, Clarins, Clinique, Lancome, Filorga, Collistar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! :-) Het is natuurlijk moeilijker om een instant resultaat te zien als je al een goede skincareroutine hebt. Maar als ik dan content ben, is het ook omdat het echt goede producten zijn. Die korting is mooi meegenomen!

   Verwijderen
 3. Ik ben gisteren bij ICI Paris met 20% korting het intense repair concentrate gaan kopen. Ik ben super benieuwd hiernaar ;) ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig