9 februari 2020

What I eat: avondeten van maandag tot vrijdag

What I eat

Een foodvlog waarin ik alles laat zien wat wij 's avonds eten en hoe we het klaarmaken!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Spruitjes heb ik ook niet graag. Als ik ze als eens maak is het met ui, spekreepjes en peper en nootmuskaat in de pan. 's Avonds vind ik het vooral moeilijk om niet te snoepen. Het is vaak niet 1 ding, maar en dit en dat :( Vind ik echt moeilijk. Haha, snijden en YouTube kijken, bij mij werkt dat niet. Ik snij mij zoal regelmatig in mijn vinger :D Gelukkig kan jij dat wel. Amai, 2 teentjes knoflook :D Daarom zit je in de uithoek op je bureau :D :D Er zitten wel leuke gerechtjes bij. Voor mij meestal frietjes met zoete mayo en platte mexicano als vlees. Mmmmm ik heb er zin in, maar komt omdat ik honger heb momenteel :D Hier eten wij beiden frieten samen met vlees. Leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan mij overdag ook meestal goed houden met snoepen, maar mijn zwakke tijd is ook 's avonds.
   Haha, ja, ik gooi meestal wat extra knoflook in het gerecht, méér dan het recept vraagt :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig