25 februari 2020

Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks in pink!

Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks

Ik kocht mijn allereerste Maybelline SuperStay lipstick in 2011, een glossy lipstick in een tweestappensysteem met een lipstick en een sealer en een houdbaarheid om u tegen te zeggen. De SuperStay-lijn is er met de jaren alleen maar beter op geworden, met tegenwoordig ook een liquid matte variant, die echt geweldig is.

Bij die liquid matte lipstick is er van een tweestappensysteem geen sprake meer: je brengt de Maybelline SuperStay Matte Ink lipstick met één enkel gebaar aan. Deze vier zijn de laatste nieuwe, in vier rozige tinten, als aanvulling op de bestaande kleurtjes.

Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks

Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks

Swatches van links naar rechts: 155 Savant - 170 Initiator - 165 Successful - 180 Revolutionairy

Als een liquid matte komen de SuperStay Matte Ink lipsticks vloeibaar uit de tube en breng je de kleur aan met een spits uitlopende applicator die je ook goed op zijn kant kan draaien. Het 'deukje' in de applicator werkt als een soort van reservoir en haalt de juiste hoeveelheid lipstick uit de verpakking. Hiermee breng je de lipstick supergemakkelijk, precies en snel aan op de lippen: het puntje werkt erg precies, de zijkant trekt scherpe lijntjes aan de liprand en de platte zijde legt de kleur volop.

De verpakking geeft de kleur van de lipstick al weg en dat maakt het meteen gemakkelijk als je meerdere kleuren van de SuperStay Matte Ink in huis haalt. Vreemd genoeg is de verpakking van 155 Savant en 180 Revolutionairy nagenoeg identiek, al is de lipstickkleur dat absoluut niet. Daar moet je dus wel wat beter opletten.

Na applicatie begint te transformatie van liquide naar mat, dat gaat vrij snel én zonder dat de lipstick van kleur verandert. De kleur die dus uit de huls komt, is ook effectief de kleur op de lippen in droge en matte finish!

Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks

Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks

De Matte Ink lipsticks zijn ook prima te mengen. Ik legde een onderlaagje van 155 Savant en werkte af met 180 Revolutionairy en kreeg daar heel wat respons op via mijn InstaStories - jullie konden deze combi duidelijk smaken!

De formule is werkelijk top: liquide maar romig, gepigmenteerd en dekkend, allemaal zonder de lippen uit de drogen. De finish is heerlijk mat, maar kruipt niet in de lijntjes en geeft de lippen geen 'krakelig' effect. En de houdbaarheid... oh my! Je kan hier moeiteloos een ganse dag mee rondlopen en tussendoor eten en drinken. Aan het einde van de dag is de lipstick bij mij een klein beetje vervaagd aan de binnenzijde van de lippen, maar zit het voor het overige nagenoeg perfect op.

Kissproof, transferproof... kortom: dé ideale lipstick waar je niet meer naar moet omkijken. Ik overdrijf niet: de Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks meten zich moeiteloos naast liquid lipsticks van duurdere merken. Ik denk dat dit - terecht - een van de toppers is en ik ben supercontent met de uitbreiding van de roze kleurtjes, want die draag ik zelf het liefste. De gemiddelde nude kleuren zijn op mijn teint snel wat te bruinig en donker, maar van deze rozige varianten word ik helemaal happy. Favoriet van de vier is 180 Revolutionairy - mijn perfecte nuderoze tint!

Maybelline SuperStay Matte Ink Pink Edition - € 10,99 bij Di en Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. wauw wat een prachtige kleur(en) zeg en je hebt ook een mooie vorm lippen trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, hihi! Dat is ook omdat de lipstick zo goed hecht, denk ik.

   Verwijderen
 2. Hele mooie kleur! Deze week bij de Etos 1+1 gratis, even gaan kijken dus :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, dat is een mooie aanbieding! Dan zijn ze helemaal hun prijs waard :-)

   Verwijderen
 3. Waauw, klinkt geweldig! Benieuwd naar de kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze zijn in het echt zo geweldig als ze klinken, dus de moeite :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig