26 februari 2020

Weekly vlog: twee weekends in een vlog!

Weekly vlog

Ik ga voor twee weekends in een vlog, met onder andere de jacht op de giga doos zure ouwels bij AH en de beste takeaway in tijden: barbecue streetfood van Rauw!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Leuke vlog 👌🏽
  Fijn om te zien wat jullie zoal gedaan hadden..
  Prachtige beige outfit.
  Vooral de trenchcoat.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ben erg content van deze jas, al zo vaak gedragen!

   Verwijderen
 2. Ik ben ook zo gek op mozzarella, je hebt lekkere dingen allemaal gekocht! en dat broodje op het einde ziet er zoooo goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eigenlijk ben ik gek op alle soorten kaas, haha!
   Oh, die burger was... om te kwijlen gewoon, zo lekker!

   Verwijderen
 3. Heel wat pancakes ;) Mmm, lekker. Haha, je noemt je puistje je vriendje :) Erop pitsen doe ik ook en daarna is dat rood en meestal is de huidlaag beschadigt van duwen :( Bij jou zie je er vlug niets van. Bij mij duurt dat meestal 1 week met korstje en al en vervolgens ben ik kwaad op mezelf en beloof ik mezelf om dat nooit meer te doen. Ja, tot de volgende keer haha. Erg leuk zo een minitripje naar Valentia en al zeker om even vitamine D op te doen en te relaxen. Ik ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt ;) Leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat heb ik dus ook hè! Ik pits en dan wordt het erger! Maar deze was gelukkig wel snel weggetrokken.
   De Valencia vlog komt normaal vandaag of morgen online :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig