13 maart 2020

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

Mascara is en blijft een van mijn favorietjes - het maakt elke look af, ongeacht of je nu voor een naturel dan wel glam look gaat. Ik oordeel ook nooit over mijn oogschaduwlook tot ik effectief mascara draag, want dat rondt het geheel werkelijk af. Mijn frêle wimpertjes hebben het anderzijds gewoon nodig voor dat beetje extra impact, dus test ik zoveel mascara's als ik maar kan. Kwestie van opties, toch?

Deze Clarins Wonder Perfect Mascara 4D is in mijn ogen (ha!) een mooie allround mascara. 4D staat hier namelijk voor de vier aspecten waarop de mascara werkt: volume, lengte, krul en definitie. Als dat geen goede line-up is!

De mascara in 01 Perfect Black combineert intense minerale pigmenten met rozenwas, dat zorgt voor een intense kleur en langdurige houdbaarheid, en bevat ook een verzorgend aspect, waarbij het Lash Boosting Complex de wimpers beschermt en voedt.

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

De roze metallic huls kon mij alleszins bekoren en ook het kwastje is erg fijn: niet te klein, niet te groot, met haartjes die de wimpers grijpen en je toelaten om de mascara laag na laag op te bouwen zonder crunchy te worden. Dit is een erg fijne, zachte formule die ook werkt voor gevoelige ogen en zich op het einde van de dag gemakkelijk laat verwijderen. Nochtans blijft de mascara goed zitten, zonder uit te lopen of te vlekken.

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

Ik vond de Clarins Wonder Perfect Mascara 4D echt heel degelijk werken en heb hem dan ook volledig opgebruikt. Het allround aspect is duidelijk aanwezig, zowel op vlak van de formule als op vlak van het kwastje. Dit is een mascara die voor iedereen goed kan doen en ook ik krijg er een degelijke hoeveelheid volume, lengte en krul van, zonder overdreven te zijn. Als volume aficionado mag het van mij natuurlijk áltijd wat meer zijn, want ik begin helaas met een dun setje wimpers en dan snak je als vanzelf naar over the top drama en volume. Maar voor een everyday, allround mascara is deze van Clarins echt heel erg fijn!

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D - 8 ml voor € 30,00 (€27,00 met het Clarins ledenvoordeel via hun eigen webshop)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Prachtig resultaat geeft deze mooie mascara verpakt in de mooie huls 😍

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Behoort precies tot een van de betere. Zowel het allround aspect als het uiterlijke ervan spreekt mij aan. I like it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie make-up look alweer, en de mascara klinkt heel erg fijn, mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig