11 maart 2020

Weekly vlog: nieuwe plissérok, Action haul & ontbijten met vrienden

Weekly vlog

Ik vond een nieuwe plissérok, maar het kostte héél wat moeite om hem in huis te halen. We gaan nog eens langs de Action en staan in het weekend vroeg op voor een ontbijtje met vrienden.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Die hakken met glitter zijn mega leuk en wat heb je trouwens een mooie horloge om! die lichte nagels staan je trouwens ook heel goed, lief kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Mijn horloge is van Michael Kors en al ettelijke jaren oud, draag hem dagelijks!

   Verwijderen
 2. Dat was even balen met je rok, maar gelukkig heb je hem uiteindelijk toch nog en hoe mooi <3 Whoopwhoop! Die waterglazen hebben wij ook. Zijn mooi en stevig. Amai die Maybelline lipstick blijft echt wel zitten als een huis. Top! De tuinwerken kan je nu misschien doen op zaterdagen nu alles dicht is ;) Ja ik heb ook last van bodemdrift, amai! En op mijn leeftijd blijft alles plakken. Echt! Daarom ook hier kleine zakjes :) Amai, op zaterdag om 8 uur al helemaal klaar … Toch als eersten daar? :) Inderdaad die Maybelline lipstick is eigenlijk heel goed. Ik moet de mijne ook eens terug boven halen. De oogmake-up past wel heel mooi bij je lippen. Misschien je lipstick eens in de koelkast leggen ;) Hopelijk is de operatie van je mama goed verlopen en gaat het intussen al wat beter met haar? Prego een aanrader? Heel leuke vlog en zo veel van alles.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de aanhouder wint :D Ook content van die waterglazen, heb er toch nog geen stuk laten vallen, haha.
   Toevallig vandaag in de tuin gewerkt, mijn workout gehad voor vandaag!
   Die lipstick is van zichzelf heel creamy dus ik denk dat het maar eventjes zou helpen als ik die in de diepvries of koelkast zou leggen. En ik wil het niet riskeren om die mee te nemen, want ik ken mezelf, dan eindig ik met een stuk lipstick op mijn kleren, haha!
   Ja, haar operatie is goed verlopen! Een nachtje in ziekenhuis moeten blijven voor een opvolging, maar intussen al terug thuis.
   Prego was leuk, maar erg druk! Vind het een tof concept dat je er ook iets kan eten/drinken voor of na het shoppen. Ik ga er nog eens terug om op het gemak te kijken, dan is er hopelijk wat minder volk.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig