19 maart 2020

Weekly vlog: dagje Brussel, werken in de tuin & het begin van de lockdown

Weekly vlog

Een dagje Brussel voor de Collectible Design Fair, werken in de tuin en het begin van de strengere maatregelen omtrent het coronavirus in België.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Prachtige jurk uit Valentia!
  Welke lipstick was het in je 2de look? Zeer mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De lipstick is Tom Ford in de kleur Spanish Pink!

   Verwijderen
 2. Ik moest zo lachen om 22:45 haha en wat is je jurk prachtig zeg.. leuk dat je ons ook meeneemt in je make-up routine :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vlog 👌🏽
  Het was erg goed weer om de tuin te doen.
  Gezellige dag uit.
  Ben al lang niet in Brussel geweest.
  Het eten klinkt heerlijk met kroketten.

  Een fijne dag 💐

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt ideaal weer! Jammer dat we niet naar het tuincentrum konden, want ik had heel veel goesting om nog meer werk te verrichten.

   Verwijderen
 4. Heel mooi, tof bloesje en rok! Toffe outfit! Ik kijk ik ook regelmatig naar Ik vertrek en ben ook altijd nieuwsgierig of ze het redden :) Volg je blind getrouwd ook? Hoe noemde die cellulose oogmaskers? Nadeel met die corona is dat we nog wat meer zelf mogen koken :D Net niet gewonnen en blij dat ze was :D :D Leuke weekly vlog! Verder zorg goed voor jezelf en je naasten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Jaaa, ik duim echt altijd, maar ik kan me zo verbazen over hoe onvoorbereid zoveel koppels vertrekken! Blind Getrouwd kijken we ook, ik duim ook hier voor een goede afloop maar ik durf niet zeggen dat alle koppels het gaan overleven...
   Haha, ja koken in het weekend, dat is voor mij een bummer! Afgelopen weekend geen frietjes gegeten want frituur dicht :-((( Maar ach, als we er zo gezond door komen, is het dat waard.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig