31 maart 2020

InstaLoves: maart 2020


Wat. Een. Maand. Dat is het minste dat je kan zeggen, toch? Een vreemde combinatie van tijd die niet vooruit lijkt te gaan en dagen die in elkaar over lijken te lopen. Gelukkig kan ik mijn tijdlijn nog reconstrueren aan de hand van de foto's op mijn filmrol.Vóór de maatregelen (ik wil dat er duidelijk bij zeggen voor ik hier word afgemaakt) gingen we langs bij vrienden voor een koffietje, cinnabun en een rondje Expeditie Robinson - het gezelschapsspel, weliswaar. Ik zou geen goede kandidaat zijn voor een eiland waar het voedsel schaars is, lol. Nét niet gewonnen, ik had wat stemmen tekort bij de overwinnaar aan het einde van het spel. Niettemin was het een laatste leuke samenkomst met de vrienden en het is uitkijken naar een volgende keer.


Deze is anders ook wel heel gepast, haha.Timo won via Campari tickets voor de Collectible Design Fair in Brussel, dus sjeesden wij naar onze hoofdstad. But first... food! We gingen voor onze lunch langs bij Bia Mara, voor een portie verse fish & chips - superlekker!De Collectible Design Fair bundelt heel wat creaties onder een dak. Interessant om de creatieve uitspattingen te zien! Sommige vond ik mooi, andere wat minder, en nog andere 'speciaal'... maar dat is nu eenmaal persoonlijke smaak.

We sloten ons bezoek af met een Campari-cocktail op de bovenste verdieping - iemand de winnende tip over waar we deze glazen kunnen kopen? Ze zijn specifiek van Campari, maar ik kan ze online nergens vinden!


Seizoen drie van Elite zit er weer op! Het was er eentje met veel plottwists maar ik denk ook dat het verhaal nu een beetje afgerond is. Het was alleszins netjes afgesloten, dus het zou me verbazen dat er nog een volgend seizoen komt, al weet je dat nooit.


Ik keek ook de eerste aflevering van Broken, specifiek over de industrie van nepmake-up. De beautyindustrie is booming business en dus wil iedereen daar een graantje van meepikken. Dat gebeurt niet altijd met de beste bedoelingen en al helemaal niet met de beste ingrediënten, waar consumenten wel eens het slachtoffer van kunnen worden. Sowieso koop ik mijn make-up altijd via legitieme kanalen, je weet immers nooit...


Deze is een aanrader! Self Made is een miniserie over 'Madam CJ Walker' die droomt van haar eigen bedrijf met haarproducten en zich, ondanks alle tegenslagen en vooroordelen, niet laat tegenhouden.


Ook het eerste seizoen van Restaurants On The Edge keken we volledig uit. Ik volgde al twee van de drie experts, dus ik was verrast om te zien dat ze samen in een programma zaten! Ze gaan langs bij restaurants met een geweldig uitzicht, die echter wel nog wat hulp kunnen gebruiken op vlak van interieur en menukaart. Geweldig om de transformatie te zien!


Toen we stonden aan te schuiven aan de kassa, viel mijn oog op deze witte Schoko-Bons - yuummm! Je begrijpt... deze zaten heel snel in de winkelkar.


En ook deze van Cheetos zijn goedgekeurd! Nog nooit eerder gekocht, maar ik kon de milde smaak erg appreciëren.


Ik ben steeds alert voor nieuwe producten om in mijn snacktest te gaan. Deze van Mitsuba spotte ik bij Delhaize zagen er wel interessant uit: crunchy edamame met een licht zoutige smaak. Lekker, maar ik kreeg er nogal snel last aan mijn kaak van (dat is niet de fout van het product, ik moet gewoon opletten met noten en dergelijke), dus dat wordt geen rebuy.


Evenmin fan van de Red Curry Crispies - voor mijn smaakpapillen véél spicier dan een enkel pepertje, dus daar kon ik niet van blijven eten.


Begin maart ging ik naar de kapster - zonder het te weten was dat het juiste moment voor mijn afspraak! Gelukkig, want intussen moeten we het allemaal zonder stellen. Het garandeert bij mij in elk geval niet dat ik een gans weekend met een deftige coupe rondloop... een nachtje slapen en mijn haarbos doet zijn eigen goesting.

Intussen groeit ook Timo zijn haar lustig verder - hij vroeg mij al enkele keren of ik zijn haar wilde knippen, maar ik heb daar echt niet het juiste materiaal voor. Wagen jullie er je wel aan?


Nog meer eigen goesting: make-up als je iets moet aantrekken. Ik ben altijd supervoorzichtig, zeker in het pashokje, want ik apprecieer het zelf ook niet als mensen kleren terug in het rek hangen waar ze de helft van hun foundation over hebben gesmeerd.


De afhaaldag van onze broeikasplantjes in Hasselt werd afgelast en ineens kwamen mijn pioenen van vorig jaar terug piepen! Een geluk bij een ongeluk en ik dank het lieve lentezonnetje voor deze mooie verrassing.Mja, mijn garderobe blijft tegenwoordig merendeels ongebruikt. Pj's all day, everyday! Dat zorgt ook wel voor minder strijk, dus zo kan je het ook zien... :D


Een keer per week moet ik nog op bureel zijn, dus ik had wat back-up voorzien in de vorm van Dettol-doekjes. Helemaal comfortabel voelde ik mij niet, zo buiten mijn veilige cocon, maar ik was mijn handen natuurlijk extra veel en probeer om mensen te ontlopen.Ik probeerde een thuislevering bij Carrefour. Bestellen was niet eenvoudig, en dat lag natuurlijk aan het feit dat heel wat mensen hetzelfde idee hadden. Uiteindelijk raakte mijn bestelling afgerond en werd het afgelopen vrijdag geleverd. Vier producten konden niet worden geleverd, maar de 'essentials' als ijs, ovenfrieten en bitterballen waren toch wel aanwezig, haha. Daar gingen effectief serieuze gesprekken aan vooraf in ons WhatsApp-groepje, want we missen allemaal onze frituur :D


Oh my, heel herkenbaar! We zijn nu op online shoppen aangewezen, dus ik heb wel al een en ander besteld. Niet elke webshop doet het overtuigend, maar bon, dan weten we meteen welke sites in de toekomst te vermijden.


En bij ons profiteert iedereen gewoon mee van de pakketjes die toekomen. Ik krijg de inhoud, Tigra krijgt het papier en het karton :D


Ik werd gecharmeerd door de samenwerking tussen H&M en Johanna Ortiz - vrolijke, tropische prints en jurken die mij doen verlangen naar de zomer! Een online bestelling later, deed ik tijdens mijn middagpauze een passessie.


Nog meer middagpauze-activiteit: video's filmen! Deze 'what's in my bag' komt er snel aan en jawel, ik droeg een normale trui in combinatie met een pyjamabroek, haha.


Ik houd nog steeds van sheetmaskers voor onder de ogen, maar deze tube van Clarins doet het ook erg goed! Deze smeer je onder de ogen en laat je intrekken - geeft frisheid, pept de zone op en laat het geheel wat strakker aanvoelen.


Homemade Bicky! Niet he-le-maal hetzelfde, zo waren er afwijkingen op de hamburger en de sausjes, maar ik deed mijn best en het smaakte!


Coffee Café in huis halen, jawel! Enkel op bestelling en uiteraard enkel voor takeaway, maar het maakte onze zaterdagnamiddag ineens heel wat vrolijker. In combinatie met een latte van het huis werd het een gezellige koffieklets aan onze keukentafel.


Tigra vindt het maar vreemd zo, die mensen de hele tijd in huis. Haha! Ik denk eerlijk gezegd dat ze er best van geniet, want nu krijgt ze altijd en overal de aandacht die ze wilt. En als ze ons beu is, doet ze een dutje.


Tot slot nog een kleine aanmoediging. Ik hoop jullie allemaal gezond en wel terug te zien, hier op de blog of via Instagram. Zorg voor jezelf en elkaar, houd voldoende afstand als je naar buiten gaat, maar vooral: blijf in uw kot.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuk weer om te lezen wat je zoal meemaakt ,succes met thuiswerken en ik hoop dat jullie gezond blijven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het thuiswerk lukt op zich wel goed, we hebben gelukkig elk een eigen bureau dus wat plaats betreft, zitten we ruim genoeg. Voor jou ook een goede gezondheid!

   Verwijderen
 2. Leuk overzichtje!! Hier intussen ook al een zakje schokobons white goedgekeurd!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig