29 maart 2020

Weekly vlog: H&M haul try-on & grote kuis in de keuken

Weekly vlog

In deze vlog krijg ik een H&M-bestelling binnen en doen we de grote kuis van de keuken!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Het 3de kleedje vind ik persoonlijk het mooiste. Hopelijk moet je het niet (te veel) strijken ;) Marie Jo draag ik in het weekend. In de week is het meestal Triumph. Mijn maten zijn bijna niet te vinden bij HunkemΓΆller. Kleding online kopen doe ik eigenlijk niet graag. Mijn lichaam is ietwat verandert in de loop van vorig jaar (heup- en buikzone, borsten) en dat is nu even moeilijker en ik vind dingen terugsturen niet fijn. Bah! En nu al zeker niet. Wat was dat allemaal :) levensnoodzakelijke dingen :D Ik dacht dat Tigra bijna uit de bocht vloog voor haar snoepje :D Nu is het inderdaad het moment om te ontspullen, reorganiseren en kuisen. Fijn als het weer gedaan is. En als Timo helpt gaat het nog vlugger. De koelkast doe ik meestal als er heel weinig in zit. Werkt ietwat makkelijker en vlugger. De keuken had ik pas in februari gedaan en nu ben ik bezig met mijn kleerkast. Was echt dringend nodig. Ik heb wel 65% moeten wegdoen omwille van te strak :( Met snacken kan je ook nog even verder:) Is ook levensnoodzakelijk eh :D Leuke weekly vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat terugsturen is een van de redenen waarom ik zelf niet zo vaak kleren online shop. Maar gelukkig ken ik bij sommige merken mijn maten wel!
   Mijn dressing heb ik ook nog uitgekuist, daar komt nog een filmpje van! Meer weggedaan dan ik initieel dacht, dus dat is goed :-)

   Verwijderen
 2. Zo leuk πŸ‘ŒπŸ½πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
  Fijn om te zien wat jullie zoal in je vrije tijd doen πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
  Pretty dress en het staat jou mooi 😍
  Leuke details is de strik.

  Een hele fijne dag πŸ™‹‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig