2 april 2020

Mijn dressing opruimen!


De lentekuiskriebels slaan volop toe, dus ik ga door mijn dressing voor een opruimsessie. Als je de volledige dressing tour nog niet zag, kan je hier doorklikken! Die is intussen 1,5 jaar oud, maar nog steeds vrij up to date.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Leuke video! Valt echt nog wel mee wat je hebt weggedaan, maar had je vorig jaar niet al wat weggedaan? Zo ja, dan is het inderdaad nog voldoende. Volgens mij heb ik je al eens gezien met die jumpsuit en ik meen mij te herinneren dat deze wel goed paste. Misschien in het tussenseizoen (lente naar zomer) met een truitje of je zwarte cardigan dragen ;)? Dan wordt de fellere kleur wat onderbroken. In de zomer bij mooi weer kan je het zo gewoon aandoen. Dat mag wat feller/opvallender zijn bij zonnig weer, maar ik weet niet hoe het stof is en voor welk seizoen het eigenlijk het meest geschikt is. Die jeans jumpsuit vond nochtans heel tof. Maakt het wel wat jonger en hip, maar je bent nog jong genoeg daarvoor. Voor mij ook geen aansluitende kleedjes en andere stretch kleding meer. Zeker als je eens een boterham te veel op hebt gegeten … ja, ja :) Te veel coffee café zeker :D Een cardigan draag ik dan wel weer als ik het fris heb. Is makkelijk uit en aan te doen. Truien daarentegen draag ik veel minder. Ik moet dat over mijn hoofd trekken en dan heb ik gegarandeerd stroom in mijn haar. Heb je daar dan geen last van? Vind je ook niet dat de linnen t-shirts van de WE vlug kreuken in de kast? Of heb je daar geen last van? Draag je de donkerbruine lederen jas nog vaak? Persoonlijk vind ik deze precies wel wat blokachtig van model of vergis ik mij daarin? Was fijn om naar te kijken en geeft direct zin om zelf aan het werk te gaan ;) Mijn T-shirts, kousen en sjaals moeten nog gecontroleerd worden en dan ben ik ook eindelijk klaar ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe sowieso regelmatig wel kleren weg, ja. Ik houd me door het jaar zeker niet in, maar nu was het echt even alles doornemen en streng zijn :-)
   Goede tip van de jumpsuit te combineren met een truitje, ik ga dat eens proberen binnenkort.
   Haha, je hebt me door, te veel Coffee Café :DDD
   Valt wel mee met mijn T-shirt, maar het is op zich wel een stof die sneller kreukt en dat ook kan hebben. Het hangt toch redelijk casual om mijn lijf, en ik vind dat niet erg dat het dan niet perfect gestreken blijft.
   Nee, ik draag die donkerbruine jas niet, maar het is een klassieker stuk dus ik vind niet dat ik dat weg kan doen. Het is inderdaad minder gecentreerd dan mijn andere jasjes, maar zeker nog wel vrouwelijk genoeg. Alleen prefereer ik wel die van All Saints.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig