11 maart 2020

Lancôme La Nuit Trésor Nude eau de toilette

Lancôme La Nuit Trésor Nude eau de toilette

Lancôme La Nuit Trésor Nude is een nieuw hoofdstuk in het liefdesverhaal van Trésor, waarbij de roos centraal staat. De van oorsprong romantische, sensuele geur krijgt hierbij een andere insteek, die van een zonnige lichtheid en crèmige zachtheid.

De iconische Trésor-flacon laat zich in deze versie zien als een prisma dat het licht verspreidt zonder filter, met een hart van goud. Het symboliseert de tere roos die wordt omgeven door zonnige en oriëntaalse accenten. De flacon ligt als een geslepen diamant op z'n zij en staat heel erg mooi op een make-uptafel. Ik houd van strikje onder de dop dat je ook terugvindt bij andere Lancôme-geuren, deze versie is vrouwelijk en elegant en doet mij een beetje denken aan een ballerina.

Lancôme La Nuit Trésor Nude eau de toilette

La Nuit Trésor Nude opent fruitig, maar uiterst zacht: de combinatie van kokosnoot, bergamot en perzik vormt een zeer crèmige opener die goed de poederige ondertoon weet te vatten - fruitig en zoet, maar niet zeemzoet. In het bloemige hart werkt Lancôme de essence van Damascusroos verder uit met heldere accenten, als symbiose tussen romantiek en sensualiteit. De basis is wat warmer en oriëntaals met vanille, benzoë en amber.

Ik vind La Nuit Trésor Nude een aangename geur die perfect past binnen het Trésor-gamma, al vereist het wel een zekere affiniteit voor poederige rozengeuren. Deze versie bejubelt volwassen vrouwelijkheid en belicht de verschillende aspecten ervan. Als eau de toilette blijft het draagbaar, zacht, poederig, maar met een duidelijke bloemige en oriëntaalse insteek die het geheel interessant maakt.

Lancôme La Nuit Trésor Nude - 50 / 100 ml voor € 88,00 / 120,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. fruitig zoet, im in! ik ga deze binnenkort even ruiken in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga er zeker eens ruiken. Ik ben benieuwd. Een mooi flesje en schattig dat strikje. Ik heb regelmatig parfum van Lancôme gekocht en was er altijd heel blij mee. Wie weet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben lekkere geurtjes, hè! De nieuwe intense La Vie Est Belle moet je ook eens ruiken, die vond ik ook erg lekker.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig