7 april 2020

Mijn (online) beauty wishlist!

Beauty wishlist

Benieuwd naar mijn huidige beauty wishlist? Ik deel enkele items die op mijn radar staan - sommige hiervan koop ik waarschijnlijk wel, andere blijven forever wishlist materiaal.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. De cc van it cosmetics is 👌👌👌👌👌! Ik heb een drogere huid, m'n huid blijft mooi en vertoont geen lijntjes tegen het einde van de dah kruipt ook niet in deze lijntjes en blijft de HELE dag fantastisch goed zitten! Eerste keer was geur wat minder aangenaam maar het went. Een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, fijn om dat te horen! Die krijgt dus een goede plek op mijn wishlist :D

   Verwijderen
 2. Leuke video en top dat jij dit hier shared 👌🏾

  Een fijne dag 🙋🏽‍♀️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist heb je!
  Die elastiekjes zou ik ook wel willen hebben, lijken heel fijn.
  Ja over die cc van it cosmetics heb ik zoveel goeds gehoord. Misschien moet ik er toch een keer een tester van vragen.
  Ik ben nu ook wel benieuwd naar een lip oil gloss van Bobbi Brown. Ik heb nog steeds die lipstick van Lancome niet kunnen vinden, die mooie die je in een Valencia video op had.
  Ik heb zelf de airwrap van dyson, ja het is inderdaad een absurd bedrag.
  Maar voor mijn ietwat pluizige haar is hij ideaal. Met alle opzet stukken wordt je haar zo zacht en glanzend. In no time heb je stijl of losse krullen. Ik fohn mijn haar er ook altijd mee en het ziet er nu wel gezonder uit dan voorheen met mijn gewone fohn, dus ik denk dat het wel minder schadelijk voor je haar is. Alhoewel ik nu ook wel de shampoo en conditioner anti frizz van living proof gebruik. Maar goed, ik zie dat jij al stijl glad en glanzend haar hebt dus misschien heb je de airwrap helemaal niet nodig. Dan zal de nieuwe styler van dyson wellicht eerder iets voor jou zijn.
  Ik heb ook de face drops van Tan Luxe, bij gebruik van 2 (hooguit 3 voor mij) druppels mengen met je dagcreme krijg je echt een heel natuurlijk effect zonder vlekken!
  Ik heb ook de gradual lotion ervan, die vind ik fijn voor mijn lichaam...maar hier wel kleine kans op vlekken dus heel goed uitsmeren. Ik vind dit merk fijn want het stinkt niet zo erg als andere zelfbruiners. De gradual lotion van Bondi Sand vind ik ook heel fijn om als je eenmaal een kleurtje hebt om het dan bij te houden, die is heel subtiel en ruikt lekker!
  Veel plezier met online shoppen!

  Ps: ik wist niet meer wat ik moest kiezen om te reageren. Ik wilde niet anoniem kiezen, wel mijn naam gebruiken maar ik heb geen blog... dus ja heb het maar even zo gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb intussen elastieken van Slip gekocht, ik deel snel mijn shoplog :-)
   Iedereen is enthousiast over de CC Cream, dus ik hoop hem snel toe te voegen aan mijn collectie.
   Ik heb van mezelf redelijk stijl haar, maar er komen snel slagen in. Vandaar dat zo'n stijltang eerder mijn ding is dan alle stukken van de Airwrap. En blijkbaar zou je er ook krullen mee kunnen maken, dus dat is dan een beetje twee in een. Zou het wel eens live aan het werk willen zien!
   Vandaag net enkele zelfbruiners weggedaan (al een paar jaar oud en duidelijk vervallen!) dus ik denk dat ik snel die van Tan-Luxe ga proberen. Ik houd jullie zeker op de hoogte :-)

   Niet erg van jouw naam hoor! Ik apprecieer elke reactie en niet iedereen hoeft een Blogger-account of blog te hebben. Dit werkt prima :-)

   Verwijderen
 4. Als ik dit zie, wil ik gelijk weer gaan shoppen haha maar ik moet eerst even een lading gaan werkwerken.. ik moet die make-up lade iets leger proberen te krijgen. Je ziet er ook weer top uit in deze video :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ken het! Ik heb make-up genoeg hoor, maar zo browsen op beautysites, dat heeft toch wel wat :D Dankjewel!

   Verwijderen
 5. Wat een super leuke (online) beauty wishlist! Zalige video en TOP producten! De eye primer en het hyaluronic poeder wil ik ook wel op mijn wishlist zetten. Wel alleen als mijn andere voorraad op is :) Een Dyson föhn voor mijn fragiel en dun haar staat ook al héél erg lang op mijn wishlist. Ik vrees dat het daar ook nog tijdje op blijft staan :D Waarom is dat ook zo duur? Het black rose masker staat ook al een tijdje op mijn wishlist, maar om de een of andere reden koop ik telkens weer iets anders. Misschien omdat ik bij ICI Paris al eens staaltjes van Sisley meekrijg en dan ben ik al een happy kid :) Die slip silk crunchie is zéker iets voor je! Zeker omdat je dat iedere dag gebruikt. Ikzelf doe mijn haren alleen bijeen bij warm weer, maar daarvoor is het toch wat duur. Die tangle teezer vind ik ook een heel goed idee. De mijne valt ook altijd :) Maar inderdaad als de andere versleten is ;) Waarom de Tan-luxe? Clarins en Collistar hebben ook drops. Is het omwille van de verschillende soorten tinten? Mijn éérst volgende duurdere aankoop is een micro needle derma roller. Ik dacht aan de gold roller van Environ. Make-up producten heb ik ook nog genoeg. Van The Ordinary wil ik misschien de caffeine solution 5% + EGCG voor donkere kringen + zwellingen kopen. Heb jij dit merk al eens getest? Ik lees vaak goede dingen hierover en dat voor een klein prijsje? Ik probeer éérst eens wat van mijn voorraad weg te werken :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, eerst de voorraad opmaken, ik ken het :D
   Ah, dan heb jij een goede verkoopster, ik krijg meestal parfumstaaltjes mee, haha. Sisley voorziet als merk trouwens altijd genoeg staaltjes, dat heb ik uit eerste hand. Ze vinden het belangrijk dat je dat eerst kan proberen, zodat je het juiste koopt. Dus als ze bij de parfumerie ooit zeggen dat ze geen staaltje van Sisley hebben, dan houden ze ze achter.
   Geen idee, heb er gewoon veel goede dingen over gehoord en ze hebben druppeltjes voor zowel gezicht als lichaam, dus ik vond dat wel interessant.
   Ik heb recent nog naar The Ordinary gekeken! Maar ik was een beetje overdonderd door de hoeveelheid verschillende serums, dus ik heb uiteindelijk alles terug uit mijn winkelmandje gegooid omdat ik bang was dat ik niet de juiste keuze maakte.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig