22 april 2020

Shoplog: fashion, beauty & random

Shoplog

Een random en vooral een online haul met fashion items, enkele beautyspulletjes en een extra categorie!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Naar het schijnt heeft dus bpost een achterstand qua pakketjes en omdat niet alles vertraging zou oplopen, zouden ze volgens het systeem "last in, first out" willen werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat had ik ook gelezen! Maar de bestelling van Di was mijn allereerste, ergens in de eerste helft van maart. Iedereen die rond die datum besteld had, zag zijn levering mislopen (zo leid ik toch af van de vele commentaren op hun FB-pagina) en daarna hebben ze hun webshop ook enkele dagen gesloten om bij te werken. Dus ik denk daar BPost nog niet tussen zat. Maar bon, het is er uiteindelijk heelhuids geraakt, dus eind goed, al goed :D

   Verwijderen
 2. Leuke aankoopjes!! Heb toch ook wel al wat online geshopt de afgelopen weken ;)
  Die basis van WE zien er heel fijn uit, misschien moet ik ook toch eens daar nog een kijkje gaan nemen! Supermooi tasje ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb echt nog nooit zoveel online geshopt als nu! Alleen voor de boodschappen kom ik nog in de winkel :-)

   Verwijderen
 3. Heel mooie kopjes! Weer er dan meer voorzichtig mee :) Als de theragun masseert voel je dit niet in je hand tegenwerken? Mooie BH's en zijn zeer kwaliteitsvol. Schitterende aanwinst. Net zoals de kleding en basisstukken. Heel veel plezier ermee! Zijn de beloftes toch waar van de Slip haarelastiek? En ik vond 2 weken al lang wachten op mijn pakje van DI. We zullen best nu al maar opnieuw bestellen voor volgende maand zeker ;) Mooie homewear oh ja, dat heb ik ook nodig, want ik loop hier ook regelmatig in pyjama rond en Peter is daar niet blij mee :) Ik kijk al uit naar je homewear shoplog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ben suuuupervoorzichtig! Je moet ze ook met de hand wassen, mogen niet in het afwasmachine.
   Nee, die Theragun is vrij stevig, dus je voelt wel de trilling, maar er is geen terugslag.
   Ik vind de Slip elastieken superzacht voor het haar, ik moet zeggen dat ik inderdaad geen slagen meer in mijn haar krijg en dat is voor mijn haar echt een prestatie.
   Haha, voorlopig bestel ik niet meer bij Di, ik heb mijn les geleerd. Volgende keer eens Kruidvat proberen :DD

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig