13 april 2020

What's in my bag: Celine Micro Luggage

Celine Micro Luggage

Ik kreeg via Instagram (@beautylovesbe) een verzoek voor een 'what's in my bag' en ik koppel er meteen een review aan van mijn Celine Micro Luggage. Ik kan al verklappen dat er véél in past :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Wauw....
  Beautiful bag 😍
  Er past zeker veel in..... 👌🏻
  Love it.
  Leuke video....

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Er kan zeker genoeg in, ik sleur nogal wat mee :D

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige tas en wat kan er altijd veel in he bij ons vrouwen haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke video, en wat een prachtige tas inderdaad, ik ben fan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat vakje om je zonnebril aan te hangen is echt wel handig. En dat schuurt niet tegen kleding? Passen die Céline zonnebrillen ook voor smallere gezichtjes? De Tempo zakdoekjes heb ik dankzij u leren kennen ;) Als je van handtas wisselt, wissel je dan ook altijd alles mee om (normaal)? Je hebt heel wat in je handtas zitten :D Oh boy, heb je nog geen bochel? :D Hoeveel kg draag je eigenlijk mee? ;) Ik denk dat je met 5kg echt niet toe komt :) Ik schat alles rond de 8 kg. Van welk merk is je paraplu? Want veel compacte paraplu's zijn vaak niet stevig genoeg. Maar wat wel nog mag gezegd worden is dat de handtas supermooi is, net zoals de inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat hangt goed centraal, dus zonder bril aan schuurt dat flapje niet tegen je kleren aan. De brillen zijn vrij groot, dus ik moet ze altijd wat aanpassen zodat ze blijven zitten. Maar dat is ook een beetje persoonlijke voorkeur, ik vind grote/oversized zonnebrillen nu eenmaal mooier, ook al heb ik een kleiner gezicht, haha.
   Ik heb mijn handtas nog niet gewogen en ik denk ook niet dat ik dat ga doen, gewoon om niet te verschieten :D Maar het zullen wel enkele kilo's zijn... :-)
   De paraplu is van Missoni, enkele jaren geleden gekocht, toen de Donum nog in Hasselt was.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig