17 april 2020

Weekly vlog: thuis blijven, ovenfrieten & meer grote kuis!

Weekly vlog

Opnieuw een thuisblijfvlog! We gaan voor ovenfrieten, smijten ons alweer in de grote kuis en houden de eerste barbecue van het jaar.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat leuk om je routine te zien en dat jurkje staat je enorm goed :)
  Leuk model ook en print, verder is het ook leuk om te zien dat je bezig bent met plantjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, blij met het jurkje! Haha, ik doe mijn best - ik heb écht geen groene vingers, dus alles wat ik in leven kan houden, is een overwinning :-)

   Verwijderen
 2. Als je na de lockdown nog harder gaat genieten, vergeten dan nu niet te sporten éh hahaha. Nee serieus, heb je de indruk nu je thuis werkt ook meer snoept? Positief is dat we nu meer huishoudwerk kunnen en straks weer hopelijk voluit kunnen genieten ;) Leuk om die Coffee Café nu thuis te doen. Iets leuks om naar uit te kijken ;) Ik had ook bij DI besteld en ik heb 14 dagen moeten wachten. De bestelling bij ICI Paris was er na 3 dagen. Wat fijn dat er een shoplog komt. Ik ben al reuze benieuwd! Vandaag heb ik van Patchology oogmaskers (in pot) en het handmasker besteld. Dankzij jou ;) Ik ben benieuwd! Werken die wonder sponsjes goed? Heel wat werk verzet. Well done! En je ook heel vaak gezien met make-up en kleding. Chapeau! Mooi kleedje ook trouwens! Peter zijn haar moeten ook dringend gedaan, maar ik moest eerst nog een tondeuse kopen. Tenminste als die nog niet uitverkocht zijn :) Toch serieus bezig geweest! Leuke weekly vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, echt hè! Ik moet dringend terug beginnen sporten! Hoewel ik de grote kuis ook als een soort van sport zie :D
   Die wondersponsjes zijn echt heel goed! Ik heb er meteen een paar extra gekocht om de rest van de grote kuis te kunnen doen. Ze verslijten wel sneller (het is geen 'gewone' spons, dus na een dag grote kuis, zijn ze wel op).
   Ik kom nu op het moment dat ik zélf naar de kapster zou moeten, maar ik ga mij niet wagen aan een at home balayage. Benieuwd wanneer de kappers terug open mogen... en dan is er waarschijnlijk een lange wachttermijn :-(

   Verwijderen
 3. Ben je nog niet rond met je grote kuis? Ik ben helaas stil gevallen. Al gaf me jullie zien kuisen wel goede moed, maar nu dat het zonnetje schijnt zit ik liever buiten :) Waarvoor gebruik je die wondersponsjes precies? Waarom zijn die beter dan die andere? Nee ik zou ook niet aan een home balayage beginnen. Gelukkig zit je nu meer in je kot en Tigra zal er ook niks van zeggen :) Maar inderdaad ik ben benieuwd wanneer we weer terug naar de kapper kunnen. Wij hadden normaal op 2 mei een trouw. Wij hadden ons kleding al. Peter hand een kostuum en ik had een kleedje met mouwen tot op de ellenboog. Nu is de trouw verschoven naar november. Dat gaan we dan niet meer kunnen aandoen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Neeee, we zijn nog bezig! Nog een stukje bureau, de slaapkamer en badkamer. En dan nog het terras schrobben, vuilbakken buiten kuisen, onkruid verwijderen, .... We zijn nog laaaang niet klaar :D
   Die wondersponsjes halen supergoed vlekken weg, zonder dat je keihard moet schrobben of producten moet gebruiken. Zijn ook erg goed voor ons tuinmeubilair (witte tafel en stoelen), alles wordt heel proper en wit!
   Tegen de tijd dat mijn kapster mag opstarten, is er een wachttermijn van enkele weken, dus ik denk dat ik pas tegen de zomer terug kan gaan, haha (niet om te lachen eigenlijk, ik begin nu echt te zien dat het tijd is).
   Oh zo jammer van de trouw... misschien iets er over aan doen om zo het kleedje te recupereren?

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig