4 mei 2020

Weekly vlog: zelf mac 'n cheese, bananenbrood en focaccia maken!

Weekly vlog

Ik verval met deze vlog helemaal in de coronaclichés, want ik bak een bananenbrood, haha. Maar ook een superlekkere mac 'n cheese en een heerlijke focaccia from scratch - waardoor ik nu nooit meer voorverpakte focaccia wil eten, wat doe ik mezelf aan?!


De receptjes!

BBC Good Food Butternut squash & sage macaroni cheese - tip: deze hoeveelheid is ideaal voor twee medium bakvormen. Eentje hebben we ingevroren voor een volgende keer en de tweede hebben we meteen afgebakken en er twee keer van kunnen eten met twee personen.

BBC Good Food Mary Berry's banana bread loaf - tip: ik verdubbel de ingrediënten zodat er voldoende deeg is voor mijn bakvorm.

Bon Appetit Shockingly Easy No-Knead Focaccia - tip: trek hier twee dagen voor uit, want het deeg moet twee keer rijzen. Spontaan focaccia maken is er niet bij, haha!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Dat lijkt mij een heerlijk bananenbrood 👌🏽

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut, heb het intussen al een tweede keer gemaakt :-)

   Verwijderen
 2. Waar haal je die (warme) kersen? Het bananenbrood moet je niet mixen? Ziet er lekker uit. Dat ga ik ook eens proberen. Amai dat is nog al een gedoe geweest bij de Hubo voor je bestelling te krijgen ;) OMG! Peter wilde daar ook iets bestellen, maar uiteindelijk toch niet gedaan. De winkels gingen toen ook bijna terug open. Hier was het ook vaak comfortabele kleding en weinig make-up als ik de deur niet uit moest :) Wel super leuk dat ontbijt voor Timo ;) Dat was een echte verrassing! Ook ferm die campari glazen. Moet gij niet kloppen met uw eitjes eh :) Het eten zag er wel allemaal weer goed uit. Leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kersen hebben we gekocht in een Italiaanse winkel in Houthalen-Oost (ben de naam even kwijt).
   Nee, dat bananenbrood is supersimpel om te maken, daarmee dat het zo populair is, haha.
   Ik zou zeker niet online bestellen bij Hubo, beter is om naar de winkel te gaan, want ik denk dat ze het gewoon niet gedraaid kregen allemaal. Te veel bestellingen omdat iedereen wilde klussen :-D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig