1 juni 2020

What's in my trash: opgemaakt mei 2020

Opgemaakt

Een terugblik op de opgemaakte producten van de maan mei!


Park Avenue kwastenreiniger
Oral-B Repair tandpasta
Farsali Skin Tone Blur Perfecting Primer (sample)
Farsali Rose Gold Elixir (sample)
Grown Alchemist Anti Oxidant Facial Oil (sample)
Sunday Riley Good Genes (sample)
Sheet maskers met zwarte bonen en rode ginseng
Gold Mask hydrogel masker
Patchology Best Foot Forward masker
Sephora Pearl Face Mask
Patchology eye gel mask
Kérastase Bain Après-Soleil shampoo
Batiste Blush droogshampoo (mini)
Schwarzkopf Got2Be 2Sexy Volumizing haarlak
Savon d'Alep handzeep
Elegant Touch Soak 'Em Off nagellakremover
Clarins Tonic Bath & Shower Concentrate
Clarins Contour Treatment Oil (mini)
Darphin Intral Redness Relief Soothing Serum (mini)
Dr. Lipp Original Nipple Balm
Kiehl's Buttermask
Rosebud Salve

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. De Oral B repair vind ik ook erg goed en koop ik meestal. Patchology heeft mij ook aangenaam verrast. De eye gel maskers worden hier zeker en vast nog gekocht. De Schwarzkopf haarlak ga ik toch eens proberen. Zien of ik die van mij ga inruilen ;) :) De Clarins tonic bath & shower, het hydra essentiel serum en de gel sorbet staan op mijn wishlist. Maar eerst de rest opmaken. Ik denk dat ik meer koop dan dat ik opmaak :) De Biotherm total renew oil gebruik ietwat liever dan de DHC. De savon d'Alep handzeep die ga ik wel kopen. Ik ben door mijn voorraad heen. Ik moet eens zien of het Kiehl's buttermask in mijn adventskalender van vorig jaar zat. Ik zie altijd wel iets bij je opgemaakte producten wat mij aanspreekt :) Heb je een blauwe plek op je arm? Wat heb je weer uitgestoken? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de Biotherm olie voelt wat lichter aan, denk ik en dat is wel een fijn voordeel.
   Haha, die blauwe plek! Ja, ik was in de supermarkt en wilde achteraan het rek iets nemen. Toen ik terug naar boven kwam, ben ik met mijn bovenarm tegen een metalen bakje of uitsteeksel gestoten en dat deed enorm veel pijn. Maar ik heb dat een beetje weggelachen en ben naar de kassa gelopen. De dag erna zag ik de giga blauwe plek en dat was ook echt opgezwollen. Moest twee minuten nadenken en toen realiseerde ik mij dat het van in de supermarkt was. Heb er toch al anderhalve week mee rondgelopen, nu is het bijna weg.

   Verwijderen
 2. Wat ziet je haar er geweldig uit! Mooie kleur en ook een stukje korter bij het pony gedeelte dan normaal zo te zien.
  Ik ben zo benieuwd naar die Kerastase soleil lijn. Ik heb nu de Blond Absolu lijn gekocht bij mijn kapsalon. Hele fijne lijn voor blond of geblondeerd haar, niet zo sterk als een gewone zilvershampoo maar meer verzorgend dus kan iedere dag gebruikt worden. Maar ik denk dat ik ook de soleil lijn erbij ga nemen.
  Wat handig die Rosebud zalf in een tubetje! Oh wat zonde om die mooie oogschaduw palette weg te gooien... maarja dat doe ik ook als iets oud is of niet lekker meer ruikt. Pas geleden heb ik een Naked en een Too Faced palette weg gegooit... was al zo oud. Ik gebruik eigenlijk alleen Naked Lunch & Satin Taupe van Mac...dus ik moet gewoon geen andere oogschaduws meer kopen... maar andere make up wel hoor ;-) Oh ja ik heb nog een proefje gekregen bij Ici Paris van de CC creme van IT cosmetics. Nou helaas is het niks voor mijn huidtype, gemengd met grove porien...die werden nog meer geaccentueerd en na uren ging het ook ophopen in de lijntjes. Voor mij ook veel te dekkend. Ik moet het ook maar gewoon bij mijn favoriet van Chanel Ultra le Teint houden, voorheen Lumiere Velvet. Die is echt perfect voor de wat oudere gecombineerde huid, oogt heel natuurlijk.
  Fijne Empties zo te zien... ik krijg altijd meteen zin om alles uit te proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De pony heb ik inderdaad een beetje korter laten knippen, heb altijd het gevoel dat dat stuk harder groeit, haha.
   Die Blond Absolu lijn lijkt me ook wel wat! Ik heb al eens zo'n paarse shampoo en conditioner van Elsève gekocht maar dat was best krachtig dus ik moest daar een beetje mee opletten en het niet te lang laten trekken.
   Ik zou het paletje toch niet meer gebruiken, dan kan het beter weg - maar het blijft altijd een beetje jammer!
   Ooh, Naked Lunch en Satin Taupe, dat zijn klassiekers! En die blijven ook gewoon mooi.
   Van een throwback gesproken! Ik heb Chanel Lumière Velvet ook nog gebruikt! Ik herinner mij nog dat ik dat een hele mooie foundation vond. Misschien moet ik die Ultra Le Teint nog eens kopen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig