22 juni 2020

Weekly vlog: mislukte focaccia, Japanse Tuin en eindelijk naar de kapper!


Voor onze barbecue maak ik focaccia, maar helaas is dat geen succes. We fietsen richting de Japanse Tuin en ik mag ein-de-lijk naar de kapper om mijn uitgroei aan te pakken!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Een beautywinkel zonder testers, is als een café zonder bier. . .

  :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I know! Je mocht ook de doosjes niet open doen (oké, dat snap ik wel, anders gaan mensen er toch aankomen en kan dat niet meer worden verkocht), maar ik vond het toch een beetje vreemd dat ik dan zelf maar een beetje moest surfen en naar swatches zoeken. Ze hadden perfect testers onder plexiglas kunnen zetten, dan had ik tenminste de kleuren al kunnen zien.

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijke vlog weer en ijs.. zo lekker, gisteren ben ik ook gaan fietsen en heb toen ook een ijsje gehaald. En die rode jurk is zooo zooo gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, ik denk dat ik vandaag weer voor een ijsje ga :D

   Verwijderen
 3. Is toch even balen denk ik als je focaccio niet is zoals je zelf had gehoopt en dit na zoveel moeite :( Het was precies je dagje niet. Naar de markt gaan is voor mij misschien nu ook al 20 jaar geleden ofzo :) Oh nee, je pannen naar de botten, maar proper waren ze wel! :D Toch maar niet meer doen ;) Naar 't schijnt gaan de cropped broeken in de herfst/winter ook van de partij zijn. Speciaal om te kunnen dragen met enkellaarsjes. Je ooglook is in daglicht nog mooier vind ik. Precies ook lichter dan in het palet? Heel leuke vlog met uiteraard weer veel lekkers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt, ik had zo hard naar die focaccia uitgekeken...
   Haha, ik ga ook maar drie keer per jaar of zo naar de markt, als ik verlof heb!
   De nieuwe pannen hebben intussen hun nut bewezen, nog altijd een beetje bummed dat ik onze vorige half heb vernield.
   De ooglook varieert een beetje naargelang het licht erop valt! Het lijkt soms lichter en dan weer donkerder.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig