23 juni 2020

Tom Ford Soleil d'Hiver eye color quad

Tom Ford Soleil d'Hiver eye color quad

Een winterpalet kopen in de zomer, ik kan dat! Maar eerlijk: ik laat mij sowieso niet snel leiden door seizoenstrends of -producten - zo draag ik mijn geuren heel het jaar door, en voor oogschaduw is dat net hetzelfde.

Enkele weken geleden was ik in Maasmechelen Village en kon ik het niet laten om ook even de Estée Lauder outletstore te bezoeken, want sale op mooie beautymerken is altijd welkom. Je weet echter nooit op voorhand wat je daar zal aantreffen en dat kan dus dik mee- of tegenvallen! Ditmaal hadden ze érg veel van Tom Ford - yes! - maar in het kader van corona waren er nergens testers te vinden - bummer! Doosjes opendoen mocht ook niet, daarom was ik aangewezen op mijn GSM en de informatie van het wereldwijde web.

Tom Ford Soleil d'Hiver eye color quad

Het Tom Ford Soleil d'Hiver eye color quad leek absoluut op mijn lijf geschreven! Het verscheen eind 2019 als limited edition in de Winter Soleil-collectie, maar ik vond de neutrale kleuren in het palet erg evenwichtig en dus mocht Soleil d'Hiver als uitverkorene mee naar huis.

Tom Ford Soleil d'Hiver eye color quad

Tom Ford Soleil d'Hiver eye color quad

De textuur van de oogschaduw is opnieuw van het type gebakken gelée en dat is mijn favoriet bij Tom Ford. Het poeder is erg zacht, maar laat zich gemakkelijk aanbrengen én blenden, zodat de kleuren naadloos in elkaar overlopen. Ik heb de swatches droog aangebracht, maar zo'n gebakken gelée oogschaduw kan je ook perfect nat gebruiken en dan worden de kleuren iets intenser en vooral wat meer metallic.

Tom Ford Soleil d'Hiver eye color quad

Tom Ford Soleil d'Hiver eye color quad

Het palet is in zijn geheel glanzend, dus ik combineer het graag met een mattere transitiekleur uit een van mijn andere paletjes. Linksboven zit er een lichte, champagnegouden oogschaduw met zilveren glitters verweven doorheen de glans. Het heeft een transparantere finish, zodat je hem ook een beetje als topper kan gebruiken. Rechtsboven zit een perzikkleurige oogschaduw die fijn werkt boven de arcadeboog. Linksonder een bijzondere taupe die ik zelf aanbreng in de arcadeboog, maar die je ook perfect kan uitblenden over het gehele ooglid. Rechtsonder zit dan een donkerbruine kleur met neutrale ondertoon, die de look een meer smokey karakter geeft.

Heel innovatief is het niet, maar het wérkt gewoon! Alleszins voor wat ik ervan wil, maar ik ben dan ook een niet zo stiekeme bling queen, dus een glansje gaat er bij mij altijd in. Ik had al een koeler (Nude Dip) en warmer (Honeymoon) palet van Tom Ford en ik denk dat ik nu met deze neutrale Soleil d'Hiver netjes in het midden zit. Ik zou het palet ook buiten de outlet hebben gekocht, maar het mooie is nu natuurlijk dat het in de sale zat omdat het als limited edition niet in de 'gewone' verkooppunten kon blijven liggen. Fijn voor mij en mijn portemonnee, haha!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Wat een mooi palet en mooie look heb je ermee gemaakt (hele mooie neutrale kleuren)! En de textuur van de oogschaduw lijkt me zo mooi en fijn werken. Wat een gelukje dat je die in de outlet hebt kunnen scoren! ;-D
  Ik heb precies hetzelfde met parfum... ik draag het hele jaar door warme gourmand geuren want ik hou absoluut niet van frisse citrus achtige geuren (niet bij mij).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind dit de typische Tom Ford oogschaduwtextuur en die is inderdaad erg fijn om mee te werken. Ik was zelf erg in mijn nopjes toen ik het in de outlet vond, haha :-)
   Nee, ben ook niet zo van de frisse geuren, die zijn altijd lekker op een ander maar op mezelf kan ik er echt niet tegen.

   Verwijderen
 2. Leuk dat je Soleil d'Hiver met korting kon kopen ;)

  Weet je toevallig of ze in die winkel ook het paletje 'Reflects Gilt' hadden? Dat wil ik graag hebben <3

  Je gebruikt in elk filmpje en artikel wel een paar moeilijke woorden. Daardoor heb ik mijn woordenschat al wat zien uitbreiden. Fijn om woorden bij te leren. Bedankt daarvoor!

  Prettig weekend en bij uitbreiding een prettige zomer gewenst :D

  Groetjes van Saskia :)  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik heb Reflects Gilt niet gezien, maar dat kan ook aan mij liggen, want er stond zoveel. Er was wel een ander paletje met highlighters dat ik ook mooi vond, maar daarbij heb ik mij kunnen inhouden, haha.

   Verwijderen
 3. Een heel mooi pallet met prachtige kleurtjes. In het daglicht is je look nog mooier. Kruipt deze niet in de lijntjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, de oogschaduw blijft mooi zitten! Ik gebruik wel altijd een oogschaduwbasis, maar dat doe ik bij elk palet.

   Verwijderen
 4. Waauw wat een beauty!! Mooie look.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig