1 juli 2020

InstaLoves: juni 2020


De zomervakantie is begonnen! Voor mij is het nog enkele weken aftellen, maar in juni hadden we alvast prach-tig pre-zomerweer en dat vroeg om een fietstochtje, gevolgd door een bezoek aan de Japanse Tuin. Jammer genoeg was er van de kersenbloesems geen spoor meer te bespeuren, maar gelukkig was er genoeg ander moois om van te genieten.


Dé ontdekking tijdens warme dagen: ijskoffie met een smaakje! Die grote toef slagroom kreeg ik niet helemaal op, maar verkoelend was het wel!Elke keer ik met snijbloemen binnenkom, is Tigra er als de kippen bij. Ze vindt het dan interessant om te komen kijken en laat het zich welgevallen. Dit boeketje stelde ik samen voor moederdag en - al zeg ik het zelf - ik ben best trots!


Deze groene snijbloemen gaan intussen trouwens bijna vier weken mee! Oké, de laatste week is het een beetje kantje-boordje, maar wat vooral verraste, was de komst van deze kleine, roze bloemetjes. Een beetje extra vrolijkheid die ik echt kon appreciëren. 


Een beperkte snacktest deze maand: ik ging eerst en vooral zélf aan de slag! Kikkererwten in de oven met olijfolie en kruiden, het levert een crunchy snack op. Natuurlijk niet helemaal hetzelfde als chips, maar lekker was het wel. Ik heb ze ook gebruikt voor een beetje extra crunch in een salade, in plaats van croutons. 


En of deze als snack kan tellen? Ik weet het niet, maar lekker was het wel! 


Netflix-tips! Timeless was een leuke serie met de juiste cocktail van actie, humor en nerdiness. Dat metalen oog is een giga teletijdsmachine, waarmee onze helden de geschiedenis proberen te vrijwaren. 


What If was dan weer... vreemd. Tijdens de eerste aflevering komt het je wel heel bekend voor, maar daarna draait alles anders uit. Een van de hoofdpersonages wordt vertolkt door René Zellweger, die je nog wel kent van Bridget Jones!


V Wars heb ik niet uitgekeken. Het is niet helemaal mijn ding en ik heb het enkele afleveringen een kans gegeven, maar ik geraakte echt niet verknocht aan de serie. 


The Spy is dan weer een miniserie, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mossad-spion Eli Cohen. Ik herkende de hoofdacteur precies van ergens, maar kon pas na een aflevering of twee plaatsen dat hij ook Borat vertolkte.


Van 3% zijn er meerdere seizoenen, maar enkel het eerste seizoen wist mij te boeien. Iedereen wil bij de uitverkoren 3% horen, en leven op een paradijselijk eiland. Daarvoor moeten ze verschillende tests doorstaan, kwestie van uitgedaagd te worden. We bezochten Antwerpen onder een stralende zon! Even uit onze thuisbubbel, het deed enorm veel deugd. Terug wat meer keuzevrijheid en spontaniteit, yes!'s Middags aten we een hapje op een heerlijk terras op het Consienceplein. Een mooie omgeving, leuke sfeer en fantastisch weer, ik had even het gevoel op een terras in Italië te vertoeven!


Homemade pizza! De bodem is gemaakt met Griekse yoghurt en dus een beetje 'gezonder' en lichter en het deeg moet ook niet rijzen. In het begin is het even oefenen, maar intussen heb ik het recept vrij goed onder de knie. Afbakken duurt ook niet lang!


Een afspraak bij de notaris is niet meer wat ze geweest is... Mondmasker, handschoenen én je eigen balpen meenemen, het is heel wat meer gedoe.Al máánden is de Twining Pure Peppermint uitverkocht - ik vond hem sowieso enkel bij de Carrefour en nu is het precies helemaal gedaan. Ik begon al een beetje wanhopig te worden, maar de Twinings UK shop to the rescue, waar ik trouwens ook grotere dozen kon kopen. Intussen is mijn bestelling verzonden, dus ik ben in blijde verwachting van een verse lading muntthee!


Een van mijn aankopen uit Antwerpen! Bij Wear kocht ik twee wikkeljurken, toevallig van hetzelfde merk, maar met een andere print en stof. Deze met polkadots is vrij dik en zwaar van stof en blijft erg mooi zitten. De knoopjes geven een beetje extra zekerheid zodat de jurk niet openvalt.


Na máánden opsluiting konden we terug naar Roermond! Alles is er vrij goed geregeld, al is het aangeraden om 's morgens vroeg te gaan, zodat je zonder problemen het shopcenter binnen kan. Ze laten namelijk maar een maximum aantal klanten toe, dus een gewaarschuwd man of vrouw...Oh, wat was het weer kwijlen bij Jimmy Choo! Ik weet niet direct waar ik deze schoenen zou dragen, maar mooi zijn ze wel. En bij Mulberry spotte ik deze schattige tasjes in vrolijke zomerkleuren. Helaas niets voor mij, aangezien ik er amper mijn portefeuille in zou gepropt krijgen, haha!En we hadden geluk, want er was slechts een korte rij bij Wagamama en we kregen vrijwel onmiddellijk een tafeltje! We werden wel eerst onderworpen aan een vragenlijst en je moest ook je gegevens achterlaten, zodat ze je kunnen verwittigen als er iemand ziek zou blijken. De kaart was een beetje beperkter, maar de bestsellers zijn nog steeds te krijgen.


Ik ga zo'n drie keer per jaar naar de markt, namelijk enkel als ik verlof heb. Ik vraag me altijd af wie wekelijks naar de markt kan - klein beetje jaloers hier, haha! De verse aardbeitjes gingen mee naar huis!


Het weekend inzetten samen met Tigra! Als ik alleen ben, komt ze me altijd gezelschap houden en dan wil ze ook dat ik het dekentje voor haar openplooi. Verwend nest :DElke vrijdag is het dag van de friet, maar toevallig was het ook week van de eclair. En ja, dan kunnen wij niet achterblijven :D


Helemaal waar!


Nieuwe beauty! Ik zit volop in de testfase voor deze zelfbruiner en gommagepeelings van Clarins. En grappig: mijn allereerste high-end zelfbruiner was dus effectief van Clarins! De verkoopster was vol lof, ik volgde haar advies en vandaag de dag wordt diezelfde zelfbruiner nog steeds verkocht. Intussen is het assortiment weer wat ruimer geworden, met deze nieuwe lotion.
Heerlijk weer, dat vraagt om een ijsje! Thuis ging ik voor de klassieker van Häagen-Dazs, Macadamia Nut Brittle of een Cornetto Mermaid (mini en limited edition!), maar buitenshuis ben ik fan van de ijsjes van het Keysel Creymke. Mijn winnende combi: een bolletje aardbeienijs en een bolletje Keysel Krokant!
We trokken een dagje naar Gent, maar helaas hadden we het weer niet mee. Een constante, zo blijkt, want zo goed als al onze bezoekjes aan de Arteveldestad gaan gepaard met wind en regen. Een beetje onverwachts, want onze weerapp voorspelde eigenlijk droog weer. "Gelukkig" had ik nog een grote paraplu nodig voor in mijn auto en liepen we voorbij de beste paraplushop vlák voor het begon te regenen!


Ik reserveerde voor lunch bij Beiruti, een Libanees restaurant in het midden van de stad. Het tafeltje op het terras mochten we gelukkig inruilen voor een tafeltje binnen, wat ik als koukleum wist te appreciëren. Het Libanese mezzeconcept leunt natuurlijk erg aan bij de Griekse keuken - ik houd ervan om vanalles wat te kunnen proeven! Mijn eerste beautyevent van Dermalogica en meteen ook mijn eerste digitale event! Enkele dagen op voorhand kregen we alle tools om te kunnen volgen en de dag zelf zette ik mij met iPad en al aan de keukentafel. Nieuwigheid is deze Retinol Clearing Oil, die inwerkt als anti-ageingverzorging, maar ook op onzuiverheden en als droge olie erg comfortabel aanvoelt. As we speak, ben ik hem aan het testen!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Zoveel leuke foto's alweer, en zoveel lekkers!!
  En bedankt altijd voor de netflix-tips!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Voor food een adres, hahaha!
   En Netflix ook, ik heb al veel gezien in quarantaine :-)

   Verwijderen
 2. Die bloemen zijn zo mooi om naar te kijken. En mmm alweer heel veel lekkers. Die eclairs zagen er echt goed uit. Wat zat er allemaal in? Spotte ik vandaag nogmaals een winkel van Chanel ;) En heb je weer zitten kwijlen :D Die retinol clearing oil spreekt mij wel aan. De 1ste keer dat je er iets van gebruikt? Juni zag er alweer goed uit! Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb twee eclairs gegeten, de ene met een vanille-frambozenvulling en de andere met een vanille-yuzuvulling, zo meer citrusachtig.
   Haha, ik ga altijd aan de etalage van Chanel kijken, windowshopping to the max!
   Ik heb wel al eens samples gebruikt van Dermalogica, vooral hun Daily Microfoliant kende ik. Die retinol clearing oil wordt dus as we speak getest!

   Verwijderen
 3. Het is hier zo stilletjes...

  Ik hoop dat alles in orde is met je.

  Lieve groeten xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie dat je een opgemaakt filmpje hebt gepost <3

   Ik ga nu meteen kijken en mijn eerste taak is een duimpje omhoog doen :D

   Daahaag **

   Verwijderen
  2. Merci voor de bezorgdheid, maar het werd even te druk, oeps! Ik heb bijna verlof dus op het werk is het even doordoen, we hebben heel veel in de tuin gewerkt (dat komt nog in de vlogs) en ik heb heel wat beauty om over te schrijven, maar vond de tijd niet, dus ik werd er zelf ook wel wat van gefrustreerd! Maar inderdaad, een nieuw filmpje staat net online en ik probeer dit weekend bij te bloggen :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig