10 juli 2020

What's in my trash: opgemaakt juni 2020

Opgemaakt

De empties van juni! En gepresenteerd in een nieuw bakje, want nu is mijn Ikea-verslaving compleet, haha. In alle kasten plaatste ik van die witte bakjes, voor optimaal organiseergenot :-)


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke video weer en wat zit je make-up weer mooi.. mooie kleuren combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en praktisch zijn die bakjes van Ikea eh 😉 De Patchology Rejuvenating oogmaskers vind ik ook erg goed. Ik ben al bezig aan mijn tweede doosje. De anderen heb ik nog niet geprobeerd. Heb jij een bepaalde voorkeur hierin? De Clarins Tonic Sugar Polisher wil ik ook wel eens proberen. Had je die nog niet eerder gebruikt? L’Occitane is en blijft echt wel een toppertje in hand en voetverzorging. Je hebt je precies weer goed verzorgd van kop tot teen 😊 Altijd fijn zo een opgemaakte video.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die bakjes zijn superhandig! Het was een heel gedoe om ze op voorhand uit te meten, maar nu ben ik vertrokken :-)
   Ik heb niet echt een voorkeur in de oogmaskers, ze werken voor mij allemaal goed.
   Hmm, nee ik denk dat het de eerste keer was dat ik die specifieke Clarins scrub gebruikte. Had er wel al de douchegel van gebruikt!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig