28 juni 2020

Weekly vlog: Ikea-bezoek, barbecue en in de tuin werken

Weekly vlog

We bezoeken de Ikea voor een beetje DIY in onze kelder, gaan op bezoek bij mijn ouders voor een zomerse barbecue en werken onze tuin bij!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuke vlog met heel wat lekkers! Ik ben nieuwsgierig naar je mascara van Talika en je diabolic bason van Garancia. Ik schrok toch wel even dat je in het verleden te maken hebt gehad met discriminatie omwille van je familienaam :( Zo triestig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is jammer dat zoiets gebeurt, maar ik probeer er mij niet door te laten tegenhouden.

   Verwijderen
 2. Hoi :)

  Enkele maanden geleden maakte je een filmpje over je winterse pamper routine. Dat was leuk! Daarom wil ik je vragen of je het leuk zou vinden om, nu het zomer is, een filmpje over je zomerse pamper routine op te nemen? Want misschien is je beauty routine nu wel helemaal anders dan in de winter?

  Erg triestig dat je gediscrimineerd werd omwille van je naam. Je mag er zijn, Stammy! !

  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil wel een poging wagen! :-) Ik denk dat het verschil vooral zit in extra veel scrubben en zelfbruiner, want mijn benen geven bijna licht, haha.
   Dankjewel, ik apprecieer de steun enorm!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig