18 juli 2020

Weekly vlog: einde thuiswerk, dagje Antwerpen & vaderdag

Weekly vlog

Mijn coronathuiswerk zit erop, we hebben een heerlijke dag in Antwerpen en vieren vaderdag! Ik heb trouwens nog heel wat weekly vlogs in te halen - de drukte op het werk nam even de bovenhand, maar sinds vandaag ben ik officieel in verlof, dus hopelijk kan ik mijn blogritme terug opnemen. 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Tigra had blijkbaar geen zin in haar maaltijd, maar bloemetjes daarentegen wel precies :) Ik doe meestal eerst mijn make-up en dan pas mijn kleding aan. Ik koop alleen kleding dat makkelijk over mijn hoofd gaat :) Ik ben ook grote fan van kleedjes. Voor mij wel geen korte jurken meer, maar tot net onderkant van de knie of langer. Heel wat vereisten voor mij dus :) Je kleedjes van bij Wear vind ik wel heel mooi voor jou. Je witte schoenen met hak vind ik ook heel mooi ;) Zou ik zelf ook kopen. Altijd heel leuk die weekvlogs van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ze is er altijd als de kippen bij als ik bloemen in huis haal. Moet soms enkele blaadjes wegknippen omdat ze eraan knabbelt :D
   Jij bent dus op voorhand goed voorzien met uw kledingkeuze :) Ik moet dat echt laten afhangen van het type kleding, haat het als ik iets over mijn hoofd moet trekken dat dan blijft hangen en een stuk van de make-up meeneemt. Maar ik ben daar wel altijd voorzichtig in, zeker in de winkels zie je soms foundationvlekken als mensen iets hebben gepast. Tsja, dan koop ik het ook niet meer hè...

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig