23 juli 2020

Clarins SOS Primer in 08 Rosy Gold Pearls

Clarins SOS Primer in 08 Rosy Gold Pearls

Herinner je je mijn liefdesaffaire met de Clarins SOS Primer is 00 Universal Light? Awel, de opvolger is bij deze gekend!

Máánden lang was het hier al Universal Light wat de klok sloeg - dat resulteerde natuurlijk in een positieve review én in een volledig lege tube. Universal Light is een van de bestsellers uit het Clarins-gamma en is als vaste waarde het hele jaar door te krijgen.

Bij de voorstelling van de zomercollectie viel mijn oog op twee nieuwe - en helaas ook tijdelijke  -varianten van de Clarins SOS Primer: 08 Rosy Gold Pearl sen 09 Amber Pearls. De kleurenteller staat hiermee op tien!

Clarins SOS Primer in 08 Rosy Gold Pearls

Clarins SOS Primer in 08 Rosy Gold Pearls

De acht bestaande tinten hebben elk een specifieke functie. Zo helpt de roze tegen vermoeidheid, werkt de perzikkleurige tegen donkere kringen, countert de groene roodheid en vermindert de lavendelkleurige de gele, grauwe ondertonen.

De twee nieuwe tinten werken hierop verder en geven de huid een Summer glow: 08 Rosy Gold Pearls gaat weer de parelmoer kant op maar vermengt dat met een rosé gouden gloed, 09 Amber Pearls is een glowy bronsgoud.

Ze werken dus prima onder make-up, als hydraterende en glanzende primer, laten zich gemakkelijk mengen met foundation voor een meer glanzende finish, maar werken ook als vloeibare highlighter bovenop de make-up. Dat laatste is een beetje de nieuwigheid binnen de SOS Primers, en past perfect in het kader van een zomercollectie.

De handige pompverpakking blijkt ook nu weer een meerwaarde: geen gevaar op breken, gemakkelijk te doseren en het product blijft 'vers'.

Clarins SOS Primer in 08 Rosy Gold Pearls

Clarins SOS Primer in 08 Rosy Gold Pearls

Rosy Gold Pearls is voor mij een hele mooie zomervariant van Universal Light. De echt witte tint is wat afgezwakt en krijgt met de rosé gouden parels een mooie, zomerse toets. De fluide formule werkt instant blurring, hydraterend en natuurlijk ook oplichtend. Mijn huid zit er direct een beetje beter uit, ook zonder foundation.

In de foto's hierboven zie je mijn huid achtereenvolgens zonder primer, met primer en tot slot met primer en foundation erover. Je kan in zones werken, maar ik pomp een beetje van de primer op mijn vingers en smeer het vervolgens over het hele gezicht. Net als zijn voorganger, blijkt ook Rosy Gold Pearls een ideale basis voor de foundation. Dit type primer laat mij toe een beetje spelen met mijn make-up en een meer matterende foundation te mengen met een lichtere, luchtige primer. Dat samenspel geeft een heel mooi eindresultaat, zonder dat ik bang moet zijn voor een greasy look. En niet onbelangrijk: op vlak van houdbaarheid moet ik geen enkel toegeving doen!

Clarins SOS Primer in 08 Rosy Gold Pearls - 30 ml voor € 35,00 (€ 31,50 via het ledenvoordeel van de Clarins webshop)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Wat een mooi resultaat. Je ziet dat deze een blurring en oplichtend resultaat geeft. Is deze je meest geliefde onder de sos primers?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind deze echt erg mooi! Ik heb de meer kleurcorrigerende SOS Primers nog niet gebruikt, maar ik denk wel dat deze mijn favo is.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig