28 augustus 2020

Clarins Bronzing Compact Sunset Glow

Clarins Bronzing Compact 001 Sunset Glow

De bronzers in mijn collectie hebben er weer een nieuw vriendje bij! Ik houd ervan om mijn make-up af te werken met bronzer, om terug een beetje dimensie te creëeren, om wat warmte toe te voegen als een sunkissed effect en om lichtjes te contouren - fancy gezegd: brontouring, waarbij je de bronzer gebruikt als een twee-in-een.

Mijn nieuwste telg is deze Clarins Bronzing Compact in 001 Sunset Glow, een mega (maar liefst 18 gram!) zonnebronzer in een mooi limited edition jasje. De tekeningen op het deksel zijn ook geprint op het poeder zelf en hoewel ze daar na verloop van tijd zullen verdwijnen door het gebruik, is het erg mooi om naar te kijken. De ronde verpakking is vrij dun, maar past nog net in mijn hand en voorziet binnenin nog een grote spiegel.

Clarins Bronzing Compact 001 Sunset Glow

Clarins Bronzing Compact 001 Sunset Glow

Met het formaat kom je gemakkelijk een jaar toe, en door de verschillende tinten kan je de kleur van de bronzer ook aanpassen - wat lichter en subtieler in de winter, wat warmer en feller in de zomer. Meestal swirl ik mijn grote bronzerkwast over de drie kleuren en dan krijg je een mooie mengeling. Wil je de kleuren apart gebruiken, dan moet je iets preciezer werken en eigenlijk ook wel een kleinere kwast gebruiken.

Het geperste poeder voelt bij het swatchen fluweelzacht aan tussen de vingers en geeft vlotjes de kleur af. De formule werd verrijkt met een plantaardige micropatch die het vocht op de huid fixeert, zodat de kleur de hele dag lang mooi op de huid blijft liggen. De finish is mat, maar van het type fluweelmat, zodat er nog een zekere levendigheid in zit.

Clarins Bronzing Compact 001 Sunset Glow

Clarins Bronzing Compact 001 Sunset Glow

Sunset Glow bevat een trio van naturelle kleuren die samen een licht warme ondertoon hebben. Door de drie verschillende strips is de kleur vrij goed moduleerbaar en dus heel het jaar door bruikbaar, voor verschillende huidtinten. Ik ging hier all-in, waardoor de warmte zichtbaar wordt. In koelere temperaturen zou ik de lichtste en donkerste kleur mengen, die hebben samen een meer neutrale ondertoon. Máár voor het zover is, zal ik de zomer zo lang mogelijk koesteren en dus is een beetje warmte nooit ver weg.

Clarins Bronzing Compact Sunset Glow - 18 g voor € 48,00 (€ 43,20 met het ledenvoordeel op de Clarins webshop)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Deze bronzer leek mij op het eerste zicht vrij licht, maar op je huid is die toch weer anders dan verwacht. Een mooie bronzer en erf fijn dat je ermee kan spelen naar gelang je goesting of seizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De bronzer is bijna te mooi om te gebruiken :) Op het eerste zicht leek deze vrij licht, maar op je huid is die anders dan ik had verwacht. Is erg mooi en voldoende zichtbaar. Fijn dat je ermee kan spelen naar gelang je goesting of het seizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat is altijd het dilemma: gebruiken of gewoon naar kijken :-) Maar ik gebruik mijn make-up graag, anders vind ik het net zonde.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig