8 augustus 2020

InstaLoves: juli 2020


Ik heb - ondanks de coronacrisis - een leuke maand achter de rug! Na de laatste loodjes op het werk, ging na onze nationale feestdag mijn verlof in, woohoo!


Wat een heerlijk weer! Ik weet dat het superwarm is, maar tijdens mijn verlof had ik het in België niet beter kunnen treffen. Ik smeer dagelijks braafjes SPF, deze twee van Clarins test ik voor het gezicht.


Een opvallende boodschap in Hasselt. Vreemd om dit te zien - stel je voor dat je naar je vroegere zelf kon tijdreizen, zou je jezelf geloven als je zou vertellen over de huidige situatie in de wereld? Het voelde heel erg aan als The Walking Dead, haha.


Ik gebruik zelf vooral herbruikbare, wasbare maskers, maar af en toe is zo'n chirurgisch exemplaar best handig. Alleen jammer dat dit nu ook deel uitmaakt van het letterlijke straatbeeld - het is toch een kleine moeite om het in de vuilbak te gooien!Ijsjes bestellen gaat nu zo. Aanschuiven, afstand houden, mondmasker op en dan ergens gaan zitten om het op te eten. Mijn winnende combo is nog altijd een bolletje Keysel Krokant en een bolletje aardbeien - yuuummm.


Zondagse activiteiten: maskers dragen en thee slurpen. Tegelijkertijd, haha.


Er lagen drie overrijpe bananen te geef in de keuken op het werk, dus ik bakte nog eens een bananenbrood.Het was al lang geleden dat ik nog eens in Maasmechelen Village was, maar intussen ben ik er een aantal keer beland. Ik was aangenaam verrast door de nieuwe winkels, waaronder een outlet van Anastasia Beverly Hills, woohoo! Mijn Brow Wiz lag er ook en ging direct mee naar huis. Nadien wilden we graag nog een hapje eten, maar de horeca in de Village zat vrij vol. Covidgewijs zochten we daarom andere oorden op en werd het Grieks bij Poseidon in Hechtel-Eksel. Yum!


Vakantie betekent ook: veel tijd om Netflix te kijken! Altijd fijn om aan series te beginnen waar er meerdere seizoenen van zijn, kan je meteen doorkijken. Orphan Black is er zo eentje, vijf seizoenen die ik volledig heb gebingewatched. De serie is al enkele jaren oud en met vijf seizoenen heb je meteen ook een definitief einde in zicht. Hoofdpersonage Sarah ontdekt in de eerste aflevering dat ze een dubbelganger heeft, maar dat blijken dubbelgangers te zijn. Dikke pluim aan de actrice om zoveel verschillende versies van zichzelf gestalte te geven!


Daarna gingen we verder met Manhunt: Unabomber. Weer een serie met wat actie, maar ditmaal gebaseerd op waargebeurde feiten over een FBI-profiler die een seriemoordenaar tracht te klissen.


Helemaal in de realiteit: de docuserie Living Undocumented, die enkele personen volgt die in de VS leven zonder verblijfsvergunning. Soms bijna surreëel, waarbij iemand een bedrijf heeft, belastingen betaalt, en toch illegaal leeft.


Na Living Undocumented stond mijn hoofd naar wat luchtigers en de film Desperados kwam perfect gelegen. Niet zo super, maar in de tweede helft werd mijn geduld beloond en moest ik zelfs keihard lachen met een bepaalde scène.


Nog meer lucht: Made In Mexico. Deze scripted reality over "het Beverly Hills van Mexico-Stad" deed mij denken aan The Hills. Drama en mooie kleren, zo één seizoen was best te pruimen :D


Ik loop niet al te hoog op met Netflix-films, maar deze is best goed! The Old Guard is een actiefilm over een groep onsterfelijke mensen die in de schaduw vecht voor het goede. Het open einde laat ruimte voor een vervolg!


Vroeger las ik de boeken non-stop, dus uit nostalgie begon ik aan The Babysitters Club - helaas ben ik de boeken en dus ook de serie ontgroeid. Na enkele afleveringen ben ik afgehaakt, want dit is echt wel voor een veel jonger publiek.


Yesss, Suits! Ik weet niet of het ooit nog wordt zoals voorheen, zonder Mike en Rachel (want Meghan Markle trouwde in het echte leven met Britse prins Harry en moest daarom uit de serie worden geschreven), maar Harvey en zijn mooie kostuums blijven voorlopig wel de moeite.


Er zijn twee seizoenen van Doctor Foster, waarvan ik enkel het eerste kan aanraden. In seizoen twee wordt alles een beetje... crazy.


Nog maar eens een Netflix docu! Helaas bleef ik op mijn honger zitten en haakte ik af. Ik leerde niets bij en vond bovendien dat Zac Efron niet echt indruk maakte als host.


Deze nieuwe beautyproducten van Lancôme worden op dit eigenste moment getest. De mini's van La Vie Est Belle zijn ideaal om de parfums te testen of mee op vakantie te nemen. Lancôme lanceerde ook hun eerste wimpergroeiserum, waar ik natuurlijk direct mee aan de slag ging.


En ook deze lipolie van Clarins werd direct getest. Het is een intense, meer gepigmenteerde versie van hun bestaande lipolie en ik was aangenaam verrast door de kleur, geur én smaak. Hij bleef dan nog eens goed zitten ook!


Heerlijk vertoeven aan het water in Quartier Bleu - we gingen voor een assortiment tapas bij El Fuego. Oké-ish, maar buiten de leuke presentatie niet echt speciaal. Ik at al betere tapas in Hasselt, dus ik zou het vooral aanraden voor een drankje.


Thuiskomen en mijn pyjama aantrekken, the best feeling! Deze viel blijkbaar in de smaak, want ik kreeg er veel vragen over. Ik kocht deze pyjamaset enkele weken geleden bij Primark, maar geen idee of ze hem nog in stock hebben.


Ik zie tegenwoordig veel pampasgras en gedroogde bloemen passeren in mijn Insta-feed. Voor de liefhebbers: deze selectie staat bij JUTTU!


Ik browse graag de interieurdeco bij Balo, maar nu hebben ze ook nog eens een geweldig fijn terras! De inrichting is helemaal mijn ding, comfortabel zitten in een mooie omgeving, geflankeerd door een lekker drankje.


Een zelfgemaakte snack! Medjoul-dadels gevuld met crunchy pindakaas, even in de koelkast gezet. Ik las online dat het 'zoals een Snickers' zou smaken, maar dat was (helaas!) niet het geval. Ik kreeg echter van heel veel volgers op Instagram de tip om ze nog in chocolade te coaten, en dat het dan wel meer richting de Snickers-smaak zou gaan.


Ik ging "snel" naar de Action voor één ding, en kwam buiten met een ganse boodschappentas, haha. Toevallig (ahum) zaten er ook Kinder Happy Hippo's in. Lekker!


Een beetje 'meh', deze Poppadoms. De original smaak was wat droog en helemaal niet crunchy, de paprikasmaak was gelukkig wat beter.


Op zondag gingen we brunchen bij Maison Dix. Ik had de French toast al even in het vizier en het heeft me echt niet teleurgesteld - ZO. LEKKER.In onze staycation proberen we heel wat lokale activiteiten uit. Zo bezochten we het nieuwe Z33 in Hasselt. Ik was vooral onder de indruk van de architectuur, maar probeerde ook dit 'doolhof' uit. En in het Modemuseum loopt op dit moment nog de expo SMUK, waar enkele erg mooie jurken hangen.
Veel liefde voor Blueberry Fields! Helaas is zelfpluk dit jaar geen optie, maar je kan er nog steeds gaan wandelen, verse bessen kopen of iets nuttigen op hun terras. De taco's met pulled chicken zijn ah-ma-zing!


Erg Insta-waardig, de schommel bij Westpunt. Geen zorgen, er zit een veiligheid op de schommel, dus je belandt niet zomaar in het water :-)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuke foto's! Jullie hebben precies wel een leuke staycation achter de rug, heel wat leuke plekjes zijn er te vinden in Hasselt zo te zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijne vakantie gehad, inderdaad! Helaas bijna voorbij, ga toch een traantje laten vanavond. Altijd welkom in Hasselt, hihi.

   Verwijderen
 2. Jullie hebben het getroffen met het weer tijdens jullie vakantie ;) Alleen niet te heet overdag buiten? Ik blijf binnen en dan heb ik het nog veel te warm :) Al heel veel leuke dingen gedaan zo te zien. Ook aan eten en drinken nooit geen gebrek :) De blueberry fields kende ik nog niet. Gaan we zeker eens opzoeken ;) Geniet nog van jullie vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, van het weer mogen wij écht niet klagen! We hebben zoveel mogelijk gedaan, ook al was het soms echt heet. Vooral afgelopen week toch een paar keer zitten puffen, omdat ook het huis 's avonds niet meer super afkoelde. Maar ik ben er echt blij mee, want vorig jaar hebben we ook een staycation gehad en met heel wat minder weer, dus dit jaar is mijn wens uitgekomen.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig