16 augustus 2020

Weekly vlog: staycation, Action haul & Blueberry Fields

Weekly vlog

We dompelen ons onder in onze staycation, ik ga "voor twee dingen" binnen bij Action en kom buiten met een ganse zak en we gaan op wandel en knabbel bij Blueberry Fields in Koersel!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Mooie sandaaltjes ;) Witte koffiebonen, alez Timo, waar haal je het :D? Krijg jij alle schoenen in je kast? Dan heb ik er veel te veel :) Naar de Action gaan is altijd gevaarlijk om veel meer bij te hebben dan nodig :) Naar de blueberry fields gaan we zeker eens naartoe. Het eten zag er ook erg lekker uit. Leuke weekvlog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, tsja, hij houdt van koffie dus voor hem neigt het dan daar naartoe :-)
   Voorlopig krijg ik nog alles in de kast, maar het wordt krap. Dus geen schoenen meer kopen ofwel opruimen :-)

   Verwijderen
 2. Dan mag ik zeker 5 jaar geen schoenen meer kopen of opruimen :D In de kelder staat 1 rek met 4 leggers met alleen maar schoendozen,... alléén maar van mij. Wat wij dragen per seizoen (lente/zomer + herfst/winter) staat in de kast van de wasruimte omdat daar niet alles in past. Dan doe je toch echt veel weg of je koopt er heel weinig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Ik heb natuurlijk wel een dressing uitgetekend met voldoende plaats voor schoenen :D En daarin bewaar ik grotendeels enkel de schoenen, de dozen gooi ik weg - kwestie van plaats te besparen, haha. En af en toe opruimen hè!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig