1 augustus 2020

Weekly vlog: tuin, gua sha gebruiken & kapster

Weekly vlog

Nog meer tuinwerken (maar we zijn er bijna), ik ga aan de slag met mijn gua sha en toon jullie hoe ik mijn gezicht masseer en ik mag nog eens naar de kapster, hoera!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hoi Stamatia :)

  Ik zag op Instagram dat jullie naar Maastricht zijn geweest. Hoe leuk :D

  Je hebt fijne winkels in Maastricht. De Bijenkorf en Lush enzo. Kocht je enkele spulletjes tijdens jullie trip? Zo ja, dan mogen we misschien weten wat?

  De solden zijn begonnen. Kocht jij al iets?

  Goeienacht xx Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Saskia, Maastricht was voor ons vooral een wandeltripje door de stad. Wel twee kussentjes gekocht voor ons salon :-) Ik ben de Bijenkorf binnengelopen, maar ik heb het bij windowshoppen gehouden :-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke weekvlog! Hopelijk is intussen je huiduitslag veel beter ;) En er niet aan gezeten? Je ziet er toch niets van als je make-up op hebt. Alleszins hard gewerkt buiten ;) Is zwaar als je dat niet gewoon bent. Heel interessant die gua sha. Ik zag het verschil. Gelukkig is je ventilatie nog op tijd hersteld ;) Dat was idd een vervelende agressieve chauffeur. Op die plaats is het inderdaad meegaan met de stroom. Dat was een grapje van Timo zeker? :D Joe reageerde de kat op haar nieuwe drinkbakje? Waren er ook voor honden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Intussen ben ik van de uitslag af, gelukkig!
   Tigra deed niet al te moeilijk over het nieuwe drinkbakje, na een dag begon ze er toch van te drinken. Weet niet zeker of er ook voor honden waren, er stond redelijk veel in de winkel!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig