1 september 2020

Clarins Lip Comfort Oil Intense

Clarins Lip Comfort Oil Intense

Another day, another lipstick! Al dekt de term lipstick hier de lading niet geheel, want dit is een nieuwe intens gepigmenteerde en langhoudende creamy gloss: Clarins Lip Comfort Oil Intense.

Het is de opvolger van de meer transparante Clarins Lip Comfort Oil en met de toevoeging van het woord "Intense" kan je al een beetje raden waar je aan toe bent. Verder licht ook de verpakking een tip van de sluier (lees: kleur) op - handig voor wie zich meerdere kleurtjes van deze Lip Comfort Oil Intense aanschaft! Het gamma bestaat uit acht verschillende intense kleuren, van donkerbeige over heel wat tinten roze tot rood. Ik ging voor het vrolijke 05 Intense Pink en kreeg exact wat ik gevraagd had: pink to the max!

Deze Lip Comfort Oil Intense zit in een compacte tube - past perfect in de kleinste handtas - en breng je aan met de sponsapplicator. Die applicator is vrij dik, maar afgeplat en lichtjes hol aan twee zijden en bovenaan een spitse punt. De platte zijden zorgen voor een perfecte dosis, de spitse punt geeft een precieze applicatie aan de randjes.

Clarins Lip Comfort Oil Intense

Clarins Lip Comfort Oil Intense

De formule is zálig: het is een perfecte blend tussen een olie en een jelly, helemaal niet vettig of plakkerig en ultralicht van textuur en gevoel op de lippen. Om van de héérlijke fris-fruitige geur maar te zwijgen! De oliecomponent is een voedend trio van hazelnoot-, jojoba- en veenbesolie, maar is niet lopend en omhult de lippen jellygewijs dan ook moeiteloos. Je voelt het verzorgend effect werkelijk de hele dag door als een comfortabel dekentje op de lippen liggen.

De glans is ongeëvenaard en de kleur dekt vanaf de eerste swipe. Zoals met elke intense lipkleur, moet ik ook hier bij het aanbrengen een klein beetje voorzichtig zijn aan de randjes, maar al bij al werkt de spitse punt vrij precies en kan ik netjes binnen en op de liprand blijven.

Misschien een beetje ongewoon voor een lipolie, maar de houdbaarheid is top. Ik droeg deze Lip Comfort Oil Intense onder een mondmasker tijdens het boodschappen doen en nadien zat alles nog netjes, de beperkte transfer aan de binnenzijde van het masker niet nagelaten. Ook tegen een drankje is de Lip Comfort Oil Intense bestand en wanneer na het eten de kleur en glans vervagen, rest nog een stain op de lippen.

Clarins Lip Comfort Oil Intense - 7 ml voor € 24,00 (€ 21,60 via het ledenvoordeel op de Clarins-webshop)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig