22 oktober 2020

Weekly vlog: verlengd weekend, new shoes & rant op zondag

Weekly vlog

Enkele weken geleden zaten we normaal in Londen, maar ja... dat ging dus niet meer door. Dus maakten we er een verlengd weekend van met quality time, nieuwe schoenen (jaja, al voor mijn verjaardag!) en een rant die ik wilde delen voor het geval een van jullie ooit iets gelijkaardigs meemaakt.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Fijn pakketje van L'Occitane :-)
  Bedankt om dat stuk aan het einde te delen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is zo een soort van 'best of' met alle topproducten van het merk!
   Blij dat ik het gedeeld heb!

   Verwijderen
 2. Heel leuk pakketje van L'Occitane. Leuke tip ook van die pyjama ;-) Wat leuk die halloween pompoen. En bij Reiss niets gekocht? :-) En die mantels van Reiss OMG! Toch schoenen gekocht haha :-D Tegen december ben je al vergeten dat je iets kreeg voor je verjaardag :-) En wie weet lukt dat ook nog :-D Ik geloof dat jullie meer eten en drinken dan shoppen haha :-) Naar wat smaakt die bergthee eigenlijk? Dat is misschien die voetenfetisj waar ze naar op zoek zijn? Dat was wel even verschieten denk ik zo als je zo een bericht ontvangt OMG!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, bij Reiss niets gekocht! Die mantel was mooi, maar ik heb al een aantal winterjassen, dus heb me netjes gehouden. En daarna de schoenen gekocht, dus haha :D
   Ja, wij gaan vooral voor de beleving en dat is dan ook eten en drinken.
   Bergthee is een kruidenthee, qua smaak is het heel zacht. Ik vergelijk het met camillethee, het is niet exact hetzelfde, maar zit in dezelfde familie.
   Ja, weet niet wat voor fetisj het is, maar ze waren bij mij niet aan het juiste adres :-)

   Verwijderen
 3. Op het einde van het filmpje (bij de rant) maakte je je op. Toen je je bronzer aanstipte op je wang dacht ik eerst van 'ooh, te veel bronzer genomen met de kwast', maar toen je hem uitblendde kwam alles goed. Wat een mooi resultaat uiteindelijk en wat een mooie kleur bronzer :) Je zag er toen echt leuk uit!

  Maak je ook nog weleens een visgraatvlecht? Je had er ooit eens eentje in een filmpje en daar stond je toen zo leuk mee :)

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik had het zelf ook gezien. Maar inderdaad, het is nog uitgeblend geraakt - ik denk dat ik gewoon wat te intens aan het vertellen was en niet goed oplette hoeveel bronzer ik nam :D

   Héél af en toe maak ik nog zo'n visgraatvlecht, maar niet vaak. Meestal los of een staart, dat gaat het snelste :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig