9 november 2020

Weekly vlog: gewonnen bij Christa Reniers!

Weekly vlog

Ik win bijna nooit een wedstrijd, dus toen ik bij Christa Reniers uit de bus kwam als winnares, was ik op z'n zachts uitgedrukt érg gelukkig! Ik toon jullie in deze vlog waar ik mijn aankoopbon voor gebruikte.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Een dikke proficiat voor Timo zijn nieuwe mooie wagen! En speciaal voor madame met zetelverwarming hahaha! En automatique? Veel rijplezier en veel geluk ermee! Dat was eigenlijk dubbel geluk. Winnen en naar de kapper kunnen gaan ;) :) Mijn kleuring stond normaal op voor de week daarna, maar ik ben niet vroeger kunnen gaan. Alles was volzet :( Hopelijk mogen/kunnen we nog terug voor de feestdagen gaan. Zoals je al wist ben ik helemaal verliefd op je Lisa oorbellen, maar Peter vond ze te duur als cadeau voor Kerstmis/Nieuwjaar. De Anemoon oorbellen vind ik ook wel mooi, maar niet zoals de Lisa. Maar daar zou ik ook al heel blij mee zijn. Je ring vind ik ook heel bijzonder en mooi. Je gaat er onvoorstelbaar veel plezier aan hebben. Fijn dat we mee mochten kijken ;) Echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik geef de wensen door :-)
   Haha, ja die zetelverwarming staat op de eerste plaats - de verkoper moest er ook mee lachen.
   Wie weet wanneer we nu naar de kapper kunnen, het zal nog afwachten zijn. Maar ja, als we allemaal binnen zitten met de feestdagen, ziet niemand de uitgroei :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig