18 december 2020

Empties! Opgemaakt november 2020

Opgemaakt

Het gaat weer in stijgende lijn met de empties van november, hèhè! 


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. De shower scrub van l'Occitane vind ik ook heel erg fijn. Ik ga deze ook opnieuw aankopen. Niet bang om je glazen pot van coco rose te laten vallen? :) Ik gebruik meestal de 100% hydrogel masker van Neutrogena. Op de een of ander manier heb ik liever hydrogel maskers. Van Thomas Roth gebruik ik de hyaluronic moisterizer. Ik doe 's morgens een zeer dun laagje op mijn huid en na het eten is dat volledig ingetrokken en vervolgens gebruik ik mijn verdere huidverzorging. De fijne lijntjes vervagen. Ik denk dat deze vergelijkbaar is met Believe. Als die op is wil ik zeker en vast het pumpkin enzyme masker kopen. Volgens je reactie is het zeker een aanrader. Het hydra zen jelly masker heb ik nog nooit gebruikt, maar staat wel op mijn wishlist. De Lancôme bifase oogreiniger heb ik ook, maar nog niet gebruikt. Ik ga deze grotendeels willen gebruiken als ik waterproof mascara draag, maar dat is niet zo vaak :) De all nighter setting spray is ook bij mij een vaste waarde. Goed gesmeerd de voorbije maand ;) Leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig is dat nog niet gevallen! Ik zet het meestal wel veilig en neem een goede schep van de scrub mee de douche in, dus ik denk ik daarmee het gevaar beperk :D
   Die hydrogel maskers vind ik ook erg aangenaam - en blijven goed zitten hè!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig