21 december 2020

Hourglass Ambient Lighting Blush in Luminous Flush

Hourglass Ambient Lighting Blush in Luminous Flush

Hourglass heeft hier al even een vaste plek veroverd - zeker wat hun poeders betreft hebben ze een unieke inbreng in mijn beautycollectie. De Ambient Lighting poederproducten weten als geen ander de glow from within tot leven te brengen, of dat nu gaat om poeder, bronzer of blush. 

Ruim zes jaar geleden kocht ik mijn allereerste Hourglass Blush in de kleur Diffused Heat en die heb ik intussen gewoon nóg eens een keertje gekocht. Dankzij de adventskalender van Cult Beauty kan ik een tweede variant aan mijn collectie toevoegen, weliswaar in miniformaat: Hourglass Ambient Lighting Blush in Luminous Flush.

Hourglass Ambient Lighting Blush in Luminous Flush

Hourglass Ambient Lighting Blush in Luminous Flush

De mooie Hourglass poeders werken met de zogenaamde Ambient Lighting-technologie, dat is de swirl van nude poeder dat je tussen de gekleurde stukken ziet verschijnen. Het zorgt voor een zeer flatterend lichtspel op de huid, waarbij de huidtextuur (poriën, rimpeltjes) optisch wordt verfijnd, geblurd en bijna geperfectioneerd. Afhankelijk van het type poeder, wordt er een ander type licht weerspiegeld, gaande van maanlicht, zacht ochtendlicht tot kaarslicht. Het klinkt misschien als een fabeltje, maar de finish van de Hourglass poeders is echt wel ongeëvenaard. 

De blush in Luminous Flush is een mix van champagne en roze pigment, met een basis van het Luminous Light poeder, dat de glow van kaarslicht op je wangen imiteert. Het voordeel van de Hourglass blushes is dat het eindresultaat nooit vlak of doods lijkt. De finish is fantastisch mooi, het poeder laat zich gemakkelijk uitblenden en je krijgt er een klein beetje 'oumph' bij geserveerd, allemaal zonder al te veel moeite.

Hourglass Ambient Lighting Blush in Luminous Flush

Zelf houd ik ervan om mijn look af te werken met een beetje highlighter, maar op zich is dat met deze blush absoluut niet nodig. Het levendige effect zit er gewoon - letterlijk! - ingebakken en creëert een mooie blos op de wangen. Luminous Flush is een 'veilige' maar ook gewoon heel erg draagbare kleur die ook goed mengt met bronzer en highlighter. Dit is geen koele Barbie-like roze, evenmin een dieproze magenta, maar iets dat zich heel goed laat uitbalanceren voor verschillende looks. Hier kan je echt niets mis mee doen!

Hourglass Ambient Lighting Blush (travelsize) - 1,3 g voor € 25,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Deze past super mooi bij je! Een heel mooi fris kleurtje en is inderdaad heel draagbaar. Kan deze ook nog voor ietwat donkere huidskleur?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat denk ik wel, hoor, want hij is goed op te bouwen. Gewoon heel naturel effect.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig