28 december 2020

Weekly Kerstvlog

Weekly vlog

Deze weekly vlog is helemaal in het thema van Kerstmis - ook al vieren we het dit jaar een beetje anders dan anders. Fijne feestdagen!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Kunnen ze dat echt niet van een andere Ikea winkel laten afkomen? Pff! Durf jij toch parkeren aan het station in Hasselt? Pas toch maar op daar 😉 Uw kerstlook is in 1 woord 'fantastisch'! Dat pallet is de moeite. Die truc met het keukenpapier of bakpapier werkte hier ook niet. Bij mij was het ook naar de vaantjes 😊 Je ooglook met het Huda Beauty pallet vond ik persoonlijk niet zo mooi bij jou. Moest je naar de oranje feesten te gaan misschien? 🤣 Santa heeft je goed voorzien en dan moet je verjaardag nog gaan komen. Dat belooft!
  Voor 2021, 3 kostbare dingen in het leven, zou ik jullie graag willen geven … Liefde, gezondheid en hoop. Want die zijn nergens te koop. Alvast fijne eindejaarsfeesten en gelukkige verjaardag! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, zo werkt het niet, denk ik. Je kan het online bestellen, maar de vorige keer dat ik dat probeerde, waren er best wat verzendkosten én duurde het minstens 6 weken.
   Ah, goed om weten dat ik dus niet de enige ben bij wie het niet lukte!
   Dankjewel voor de mooie wensen! Voor jou en je familie ook een fijn en gezellig eindejaar en een supergezond en vrij 2021!

   Verwijderen
 2. Misschien kan Dr. Beckmann vlekkenduivel je tafellaken redden. Maakt de vlek los van het weefsel, waardoor hars, kaarsvet, smeervet en -olie, teer of schoensmeer makkelijk te verwijderen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan ik nog eens proberen ja! Iemand heeft mij ook al Dasty getipt.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig