2 januari 2021

InstaLoves: december 2020

Ik werp met deze InstaLoves een laatste blik op 2020 - een vreemd jaar, met heel wat onverwachte kronkels, dat ons allemaal tot het uiterste dreef. Gelukkig helpt dit soort blogposts mij terugdenken aan de positieve dingen en hoop ik jullie hiermee ook een beetje van ontspanning te voorzien. 


Intussen zijn we collectief 2021 ingestapt, maar die algemene voorwaarden heb ik nog nergens gespot, haha!


De Sint was in het land en ik was - uiteraard - weer de braafste thuis. 


Hét drankje van december: de White Pearls chocoaldemelk van bij Sweet Coffee, met witte chocolademelk, slagroom, crispies en een caramelswirl on top. Yum!Al moet ik eerlijk zeggen dat ik al die takeaway een beetje beu ben. Ja, de horeca doen hun best en ja, het is (meestal) lekker, maar het is niet hetzelfde als ergens ter plaatse gaan eten in de sfeer van een brasserie of restaurant. Het helpt natuurlijk niet dat het nu een pak kouder is en je niet echt gezellig op een bankje kan zitten zonder te verkleumen. Persoonlijk mis ik ook wel enige spontaniteit: sommige horecazaken willen dat je dagen op voorhand bestelt om het dan in het weekend af te halen - not my vibe.


Ondanks alles, blijf ik toch koppig lipstick dragen, haha! Ik weet dat je het niet kan zien onder het mondmasker, maar ik draag het echt wel voor mezelf. En zo kan ik meteen de houdbaarheid testen :D


De Cult Beauty adventskalender was een geweldige aankoop! Elke dag deed ik een vakje open en mocht ik heel wat moois ontdekken - plus: zo ben ik voor de komende maanden meteen voorzien van het nodige blogmateriaal, haha! De inhoud was een mooie mix van skincare en make-up, maar de skincare kaapte toch echt wel de hoofdrol. Ik ben zeer benieuwd naar Augustinus Bader en Dr. Barabara Sturm, twee véry high end skincaremerken die ik nu deftig kan testen, zonder meteen gigaveel geld neer te tellen. Er zat bijvoorbeeld ook een fullsize lipstick van Charlotte Tilbury in - ik was blij dat het voor een keer niet de stereotiepe rode lipstick was, maar de kleur is een beetje te warm voor mij en dus niet helemaal mijn ding. 

Een van mijn winterse outfits, bijna volledig in het wit! Dat is niet altijd zonder risico, want ik durf wel eens eten morsen, hèhè. De rok heb ik intussen ook laten retoucheren, want hij zat me een beetje te strak in de taille. Ik was er zelf aan begonnen, maar helaas beschik ik niet over enig snit en naadtalent en was het resultaat niet helemaal dat. Gelukkig zag ik dat snel genoeg in en bracht ik de rok binnen bij een retouchezaak. Niet alles wat je zelf doet, doe je beter... :-)

Een fijne ontdekking in mijn snacktest deze maand: popcorn met een zoet-pittige chilismaak. De spicyness heeft een beetje de bovenhand, maar in positieve zin!

Deze Twix met speculoos was dan weer een beetje een bummer. Niet slecht, maar niet speciaal genoeg om nog eens te kopen.

Speciaallll, deze Pringles met BBQ Teriyaky. Het is een fusionsmaak en wat dat betreft hebben ze het echt wel goed ontwikkeld, want ik proef effectief een mix van de twee smaken. De BBQ is lekker, de teriyaki neigt voor mij naar kip en geeft toch een rare nasmaak.

De echte troubles van een snackverslaafde... :D Zit je net comfortabel op de zetel, besef je dat je terug naar de keuken moet, lol.We gingen nog eens naar Gent! Het werd een kort bezoekje, maar lang genoeg voor een korte wandeling doorheen het centrum. Het was koud en grijs, maar gelukkig regende het ditmaal niet, oef! Opnieuw takeaway, het werd een gezonde bowl van bij Fitchen. Als afsluiter kochten we een taartje bij Julie's House, nog steeds een van mijn favorieten.

The Prom vond ik een hele leuke Netflix-film! Het is een musical, dus dat is niet voor iedereen, maar de liedjes waren eigentijds en ik werd er erg blij van.

Ook de serie Tiny Pretty Things is een aanrader! Het begint met een ongelukkige val - lees: moord - en natuurlijk is het de vraag wie toch maar de dader is. De serie bevat vrij veel verhaallijnen en dat is soms een beetje chaotisch, maar als je er een beetje je aandacht bij houdt, lukt dat prima.

En dan keek ik ook ettelijke kerstfilms - onze digicorder staat er vol van! Tigra keek ook mee... :-)

Ook op Netflix zijn er heel wat kerstfilms te vinden, maar Midnight at the Magnolia's zet oudjaar in the picture. Een beetje voorspelbaar, maar leuk om gezellig in de zetel te bekijken!

Ik ging aan de slag met de nieuwe make-up van Lancôme x Chiara Ferragni en dit was het resultaat - blij mee!

Een fotootje van mijn ochtendskincare met heel wat favorieten! Ik test al even de skincare van PCA Skin en ik ben supercontent van dit serum met hyaluronzuur. Ik probeer dit weekend de review van al mijn producten online te zetten!


En toen was het tijd voor mijn kerstverlof! Ik liep gezwind naar huis, waar ik kon starten met een heerlijke frambozenmacaron in XL-formaat.


Kerstavond vierden we gezellig thuis, onder ons twee. En ja, dan koos ik toch voor comfort, haha! Geen fancy kleren of hakken, maar gewoon een comfy pyjama en dikke sokken. Voor een beetje balans had ik wel mijn make-up gedaan :D

We maakten het onszelf gemakkelijk met een kaasplank, gegarneerd met vijgen, dadels, noten en druiven en vers brood van de bakker. Véél te veel natuurlijk, maar zo hadden we meteen restjes voor de dagen erna, haha!

Voor het dessert namen we al een stukje van de ijstaarten die ik voor mijn verjaardag had besteld, hèhè. Uiteraard mocht klassieker Home Alone niet ontbreken!


Daags nadien ging ik voor een kerstprep met dit oogmasker van TonyMoly. Een cadeautje van mijn BBF, als rasechte crazy cat lady was ik in mijn nopjes, haha! Het zag er cute uit, maar bleef ook effectief heel goed zitten én hydrateerde de huid rondom mijn ogen supergoed.

Voor mijn kerstlook ging ik glowy met een nieuw paletje van Hourglass - from me to me! Ik toonde het kort via InstaStories, maar er volgt zeker nog een volwaarde review van op de blog. Kerstmis vierden we bij mijn ouders in de tuin - het was zeker weten een speciale manier om Kerstmis te vieren, want normaal gezien zitten we met z'n allen rond de tafel, maar 2020 vereiste wat meer creativiteit. 

Met de schoonfamilie doen we elk jaar een rondje Secret Santa - dit jaar werd het uiteraard eentje in digitale vorm. Op mijn wishlist stonden onder meer geurstokjes voor in huis. Mijn Secret Santa probeerde er bij Rituals te bestellen, maar die zouden niet op tijd toekomen. En dus ging ik zelf eens ruiken in de winkel, maar werden het deze van Baobab. Ik ging voor de geur Cyprium, met sandelhout, peper en muskus - heerlijk! Tegenwoordig kan je bij enkele merken trouwens refills kopen waarmee je de diffuser eindeloos kan hervullen, dus dat is echt wel een vooruitgang. Zo kan je de diffuser blijvend gebruiken én de refills zijn ook wat liever voor de portemonnee.

Onze 'derde kerstdag' vierden we met een brunch van Brunch à Lotte! Opnieuw een fijne levering waar we de hele dag door van konden smullen, yum!Chillen in "the void", de periode tussen Kerst en nieuw, wanneer niemand echt weet welke dag het is en we allemaal restjes blijven eten :D Normaal gezien ga ik in de kerstvakantie met mijn ouders op uitstap naar Roermond, maar dat dagje shoppen konden we dit jaar helaas vergeten. Gelukkig heeft mijn haar wel een sociaal leven, toch als ik dit product van Larry King mag geloven, hèhè.


Een oudjaar én een verjaardag om nooit te vergeten! Ik kocht van die leuke ballonnen bij de Hema - helaas sneuvelde de 3 al na enkele uren. Ik vierde dit jaar in shiften en onder onze carport buiten, zodat we telkens twee vrienden konden ontvangen. Voor de gelegenheid kocht ik een kleine terraswarmer en plaids, kwestie van de koude te trotseren. Ik kreeg hele leuke cadeautjes - die laat ik jullie binnenkort zien in een video, maar ik kan al verklappen dat ik dit jaar echt wel dé allerbeste verjaardagskaartjes heb ontvangen!

Ik wens jullie allemaal een geweldig fijn 2021 toe. Hopelijk gaat het nu alleen maar in stijgende lijn en kunnen we de moeilijke momenten van 2020 achter ons laten, terug genieten van spontane babbels, gezelligheid, samen eten, drinken en lachen en dat allemaal in de beste gezondheid. Ik ben niet zo van de new year, new me resoluties, maar ik ben het idee van een verse start wel genegen. En ik hoop jullie natuurlijk nog veel te mogen ontvangen op mijn blog en te entertainen met blogposts en vlogs!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.

Share:

2 opmerkingen

  1. Hier ook nog eens een gelukkige verjaardag en uiteraard ook een happy 2021!! Jouw outfits zijn altijd zo fijn om te zien, net als al je lekkers en tips! Deze week nog op je insta highlight op zoek gegaan naar een Netflix-tip, het is The Spy geworden die we nu aan het kijken zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci, Petra! Voor jou ook een heel fijn, gezond en 'normaal' 2021 :-) Ooh, zo fijn dat die highlights nuttig zijn, veel kijkplezier!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig