11 december 2020

Weekly vlog: koffiedate & kort bezoek aan Gent

Weekly vlog

Een nieuwe weekly vlog! Ik ga (ein-de-lijk) nog eens op koffiedate met de vriendinnen, we werken aan ons interieur en halen een bestelling af in Gent.

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. 40 min. op de crosstrainer, dat is al een serieuze inspanning. Moet je vaak je haren wassen? Oh ja the ritual of light vond ik ook geweldig. Wat mij betreft mocht die onmiddellijk in de vaste collectie komen. Ik heb spijt dat ik geen voorraad ingeslagen heb :) Merk je al iets van je vitamines die je gebruikt? Hoe zijn die gummies? Wist je dat je eigenlijk niet op een bank buiten eten mag? :) Heel leuke video!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op zich valt het mee, ik zet intussen mijn tablet voor mij en kijk filmpjes op YouTube :D
   Ik was mijn haar ongeveer twee keer per week, ik probeer dat vol te houden, anders kan ik mijn haar dagelijks beginnen wassen en daar heb ik geen zin in.
   Ik neem de gummies nog net geen maand dus dat is nog ietsje te vroeg om er wat over te zeggen. Heb wel de indruk dat mijn nagels goed groeien en mijn wimpers ook.
   Wel, je mag op een bankje zitten mits je afstand houdt en max 4 personen tezamen en je mag je mondmasker ook afzetten om iets te eten of te drinken dus het lijkt me van wel, dan.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig