19 februari 2021

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses eau de parfum

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses eau de parfum

Ik deelde deze beauty al op mijn InstaStories, maar hier is 'ie op de blog: de limited edition Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses eau de parfum!

De geur werd gelanceerd nét voor valentijn en dat was niet geheel toevallig - de flacon vertrekt van de klassieke Trésor diamant, voor de gelegenheid uitgedost met een een zwarte satijnen roos rondom de hals en een op maat gemaakt patroon van kant, als eerbetoon aan de delicate vorm van de iconische Lancôme roos. Niet door de minste, trouwens: Lancôme ging hiervoor een samenwerking aan met het wereldberoemde Franse huis Sophie Hallette.

Glamour en elegantie ten top, dat is wat Dentelle de Roses moet belichamen. Het kanten patroon werd gedrukt op de flacon (geen echt kant te bespeuren, helaas) en ligt als het ware bovenop, 'rondom de schouders'. Het is een beetje het idee van de voile die onthult en verhult tegelijkertijd, eerder suggestief, delicaat maar ook betoverend. Het is een collector's item dus zeker eentje voor de fans.

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses eau de parfum

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses eau de parfum

Ook geurgewijs is Dentelle de Roses een limited edition: uiteraard speelt de roos een grote rol, maar ik vind dat er ook een overduidelijke gourmand facet aan zit. Dat geeft het geheel een zoete afdronk die héél lang blijft hangen, niet enkel op mijn huid, maar ook op mijn kleren. Ik nam mijn blouse twee dagen later terug vast en rook Dentelle de Rose nog steeds vanop afstand!

Voor Dentelle de Roses brouwde Lancôme een liefdesdrankje met twee soorten rozen, aangevuld met mandarijn en bergamot. De bloemengeur in de top wordt in het hart vervoegd door framboos, lychee en cassis - dat is de gourmande component die voor mij erg merkbaar is. In de basis ruik je patchouli, benzoë, vanille en labdanum, die het geheel wat meer warmte biedt. Dentelle de Roses is dus een vrij rijke geur met meerdere facetten, maar je moet wel een voorkeur hebben voor het fruitige hart, dan is deze een voltreffer!

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses eau de parfum - limited edition - 50 ml voor € 74,25

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik vind het roosje en het lintje rond de hals van het flesje mooi <3 Schattige details.

  Wat goed dat de geur lang blijft hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat roosje vond ik ook superschattig! En inderdaad, hij blijft écht lang hangen. Ik gebruikte een nieuwe geur die dag en rook door de dag nog steeds Dentelle de Rose op mijn hemd :-)

   Verwijderen
 2. Het flesje is echt wel indrukwekkend! 😍 Wat een pareltje! Die kant en die afwerking 😮 Ik zou bijna deze alleen al voor het flesje willen kopen 😂 Heb je deze ergens vooraf kunnen ruiken? In de webshop van Ici Paris hebben ze die precies niet, anders kon ik eens langsgaan 😉 Een lekker geur die ook nog eens goed blijft hangen daar kan ik moeilijk nee tegen zeggen 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, zou nu wel beschikbaar moeten zijn, maar inderdaad, staat nog niet op de webshops van Ici Paris of de Planet Parfum.
   Ik heb hem niet vooraf kunnen ruiken, dus het was een verrassing!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig