21 februari 2021

Weekly vlog: nieuwe salontafel!

Weekly vlog

Na drie jaar op mijn vision board, staat 'ie er voor echt: onze nieuwe salontafel!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Mijn kapster belt nu tijdens de corona zelf naar de klanten voor de afspraak. Ik mag vrijdag gaan 😊 Is toch fijn een opfrisbeurt en is weer iets om naar uit te kijken. Jij zal inderdaad lekkere grond hebben 🤣 Maar ik begrijp het dat zoiets balen is! De salontafel is heel mooi en je zeteltje past er ook perfect bij! Is ook heel mooi van vorm. Gelukkig is er niets met jullie auto is gebeurd. OMG ik zou flippen denk ik. Echt! Wel lief dat jullie een kaarsje zijn laten branden 👍 Het had inderdaad ook helemaal fout kunnen lopen, maar gelukkig eind goed al goed 😊 Ik dacht eerst al dat je ijscrème ging eten als ontbijt 🤣 De kleur foundation lijkt mij heel erg goed. Ook wat die houdbaarheid betreft 👍 Goed gedaan Peggy! Dat was precies toch nog een goed gevulde soep 😉 Dat was een zeer leuke weekly vlog! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is wel service!
   We hebben van het weekend trilstaven in de grond gezet, hopelijk blijven de mollen zo weg :-)
   Merci, we zijn echt supercontent met de salontafel!
   Jaaa... dat had echt heel anders kunnen aflopen met de auto. Ik denk dat we beiden gewoon een aangevreten coronabrein hebben :D
   Ja, ik had nog gewone soep gekocht, maar bij de vis stond die vissoep en ik dacht: dat is misschien ook wel lekker! Dus werd het vissoep met garnaaltjes :-)

   Verwijderen
 2. Wat fijn dat jullie een kaarsje zijn gaan branden <3

  Mmm... lekker veel garnaaltjes in jullie soep :P :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was het minste dat we konden doen, hihi. Héél veel geluk gehad die dag!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig