18 februari 2021

Empties! Opgemaakt januari 2021

Opgemaakt

Een korte, krachtige empties ditmaal, voor de start van 2021!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hoi,

  Wat grappig dat je alweer een exemplaar van Essie Fiji hebt opgemaakt :) Dat gebeurt bij jou haast aan de lopende band :) Zelf kan ik me niet beperken tot 1 nagellakje, want ik vind dat er te veel mooie merken en kleuren zijn <3 Soms doe ik er lang over om eindelijk een kleurtje te kiezen wanneer ik mijn nagels ga lakken. Dan moet ik mezelf na lang twijfelen tot de orde roepen en zeggen 'Komaan Saskia! Kies er nu eentje' :D :D Keuzestress heet dat, hihi ;)

  Prettig weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is intussen de enige kleur nagellak die ik nog heb, oeps! :D
   En aangezien ik mijn nagels ongeveer 1 à 2 keer per week lak (twee laagjes), lukt dat wel om hem op te maken.
   Een voordeel: ik heb geen keuzestress meer, hihi!

   Verwijderen
 2. Sporadisch anti-aging gebruiken zal je huid zeker geen kwaad doen. De Garnier maskers zijn inderdaad niet slecht voor zijn prijs. Die jij liet zien heb ik denk ik nog niet gekocht. Dr. Barbara Sturm vind je ook in de bijenkorf heb ik gezien. Maar die prijs voor 30 ml 😮 Dat is slikken. Ik ben benieuwd of je ooit de full-size ervan gaat kopen 😉😊 Sommige limited editions van Rituals zijn zo erg goed, dat je denkt waarom zetten ze die nu niet in de vaste collectie?! Ik begrijp dat echt niet! De Body Luxe van Joico breng je dat aan op nat haar, net voor het föhnen? Mag het over de hele lengte gedaan of enkel op de puntjes? Het haar verzwaart toch niet, zodat het later plat valt? Voor sommige make-up producten is inderdaad mini versie voldoen, zeker als je niet te veel wilt verspillen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik koop meestal ook die blauwe van Garnier!
   Oh ja, die Sturm skincare is echt wel ka-ching! Vandaar dat ik de mini in de adventskalender kon appreciëren. Ik denk dat ik nu nog wat te veel verschillende dingen test om mij op één product vast te leggen, en voorlopig heb ik nog wel wat staan :D
   Die Body Luxe is een styling crème voor over de lengtes van het haar. Geeft volume en verzwaart mijn haar niet, voelt echt steviger aan. Helaas gezien dat Joico zijn lijnen heeft gewijzigd - er is iets dat hierop lijkt, maar durf niet zeggen of het exact hetzelfde is. Dus waarschijnlijk kan ik het niet meer kopen.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig