16 februari 2021

Petitfée Gold & Snail Eye Patches

Petitfee Gold & Snail Eye Patches

Ik heb een aantal fijne reviews in petto voor de K-beauty lovers onder ons! Hoezeer ik ook van make-up houd, de basis moet goed zitten - dus sta ik steeds open voor interessante skincare. En in dit geval niet zomaar skincare, maar het onuitputtelijke gamma van K-beauty goodness - jawel!

Gelukkig is zelfs K-beauty tegenwoordig binnen handbereik: de Nederlandse webshop Korean-Skincare specialiseert zich in het allerbeste van wat Koreaanse beauty te bieden heeft en bevat pagina's en pagina's aan heerlijke merken en producten. Ik wist amper waar te kijken, dus liet ik de moeilijke keuze over aan eigenares Monica - en zo landde dit potje Petitfée Gold & Snail Eye Patches in mijn brievenbus.

Ik verkondigde al meermaals mijn liefde voor hydrogel oogpatches - je begrijpt dat ik hiermee helemaal in mijn nopjes was. Petitfée is een Koreaans merk dat zich al sinds 2007 specialiseert in hydrogel oogpatches - wat een zaligheid! 

De Gold & Snail Eye Patches combineren een 24K goudpigment, collageen, plantenextracten en een filtraat van slakkenafscheiding. Dat laatste is een veelvoorkomend ingrediënt in K-beauty en krijgt miraculeuze herstellende eigenschappen toebedeeld door z'n unieke samenstelling. 

De hydrogel patches zelf worden verrijkt met zeewierextract en fungeren als een elastische jelly vol hydratatie. De patches geven een instant verkoelend en verlichtend gevoel en zorgen er ook voor dat het serum niet zonder meer opdroogt, maar wordt opgenomen door de huid. 

Petitfee Gold & Snail Eye Patches

Petitfee Gold & Snail Eye Patches

Het gebruik is supersimpel: elk doosje bevat 60 patches, goed voor 30 rondes onder de ogen. Met het meegeleverde spateltje kan je ze gemakkelijk een per een uit het doosje halen en dan is het een kwestie van ze op de gewenste zone te plakken. Ik gebruik graag patches van het type hydrogel omdat ze goed blijven zitten en je dus vrij kan blijven bewegen. 

Ik gebruik de Gold & Snail Eye Patches telkens ik een beetje moe ben en de huid onder mijn ogen een oppepper kan gebruiken, meestal in de ochtend. Het frisse effect is meteen merkbaar: na een half uurtje is de zwelling verdwenen, zijn droogtelijntjes minder aanwezig en zie ik er een beetje meer mens uit. Mijn genetisch geërfde donkere kringen zijn natuurlijk nooit helemaal weg, maar er is een duidelijk zicht- en voelbaar verschil waardoor mijn oogzone weer tot leven komt. De patches zorgen voor een fijne pick me up, een ontwaakt gevoel en werken prima als prep voor make-up of een feestje.

Door de vorm kan je zelf ook een beetje spelen met de plaatsing ervan: met de fijne punt naar de binnenste ooghoek gericht werken ze onder de ogen en de zijkant van de wangen. Met de bolle kant naar de binnenste ooghoek gericht focus je de werking dan eerder op de oogzak - zo gebruik ik ze het liefst. Ze werken ook voor hardnekkige droogtelijntjes tussen de wenkbrauwen of naast de mond én je kan er zelfs een volwaardig mondmasker van maken om gebarsten en droge lippen te herstellen. 

Deze Gold & Snail Eye Patches kunnen zich met gemak meten met alle andere hydrogel maskers die ik al kocht. Ik wil graag nog meer proberen van Petitfée - een merk dat zich specialiseert in hydrogel maskers, is voor mij meer dan het ontdekken waard! Bovendien zijn hun eye patches erg lief geprijsd en krijg je dus véél waar voor je geld.

Petitfée Gold & Snail Eye Patches - 60 stuks voor € 14,95 via de webshop van Korean-Skincare

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Je hebt weer een fijne ontdekking gedaan! 😊👍 En ze zijn bijna de helft goedkoper dan Patchology. Als ze ook nog even goed zijn als Patchology, weet ik wel waar ik ze moet kopen. Als eerste taak nadat ik mijn gezicht gewassen heb is oogpatches opdoen en de rest van mijn huidverzorging. Ondertussen kan alles goed inwerken. Zodra ik met alles klaar ben doe ik over de oogzone nog wat huidverzorging en kan ik starten met de primer en make-up. Toch een geweldige uitvinding die hydrogel maskers 👍 Bedankt om dit met ons te delen! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja awel, dat prijsverschil viel mij ook op! Ze zijn even fijn als die van Patchology dus ik blijf in het vervolg de K-beauty kopen!

   Verwijderen
 2. Fijn dat je ze ook kan gebruiken op het stukje huid tussen de wenkbrauwen. Bij mij begint op die plaats een 'fronsrimpel' te ontstaan. Dat komt door de leeftijd (41 jaar) en zeker ook door het fronsen van mijn wenkbrauwen. Ik stoor me daaraan, maar overal waar ik kijk zie ik dat mensen dat hebben. De tand des tijds, hihi :)

  Deze patches zijn inderdaad lief geprijsd.

  Byebye xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, ik krijg die beruchte fronsrimpels ook... Ik ben te expressief, haha!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke review! Prachtige foto's ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn tweede bestelling van deze website is onderweg. En ik heb een vermoeden dat de volgende niet lang op zich zal laten wachten. Dan bestel ik deze meteen mee!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig