13 februari 2021

Weekly vlog: grote kuis & favoriete kwasten

Weekly vlog

Het was weer tijd voor de jaarlijkse grote kuis (lockdown life leent zich daar perfect voor, haha) en ik toon jullie mijn favoriete kwasten, zeg maar mijn core collection waarmee ik zou kunnen overleven.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Altijd een plezier om jouw vlogs te kijken :-). En goed dat de grote kuis al gedaan is ;-). Ik heb onlangs ook een paar lipsticks van Tom Ford aangekocht. Ik had deze nog niet eerder geprobeerd, maar ben er zeer tevreden van.
  Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dankjewel! Ja, zeer content dat die taak weer achter de rug is, op naar een fijne lente :D
   Die Tom Ford lipsticks zijn echt heerlijk, ze behoren al jaren tot mijn favorietjes!

   Verwijderen
 2. Je was weer in de Estee Lauder outlet, hihi :) Twee keer kort na mekaar, fijn voor je ;) Welke 2 spulletjes van Tom Ford kocht je er en hoe heten ze?

  Kocht je er geen back-up van je Modern Mercury highlighter die je laatst kocht? Dat vind je zo een mooi (cult) product dat je er misschien een reserve van wilt hebben?

  Heeft Timo een sjaal gevonden bij Hugo Boss?

  Mmm...donuts :P

  Daag **

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, ik kon mijn geluk niet op, haha! De kleine lipstick was de kleur Anton en de grote was zo een liquid matte formule, de kleur Insouciant (die had ik al, maar die begon al wat anders te ruiken, dus mijn oude kon ik niet houden). Sjaal gevonden, trouwens! :D

   Verwijderen
 3. Was dat een vreugde dansje omdat jullie gingen poetsen? ๐Ÿคฃ En dat zegt dan dat ze niet graag poetst ๐Ÿ˜† En al alles al gedaan ๐Ÿ˜ฎ OMG, geweldig! ๐Ÿ‘ En nog wat lip productjes gekocht ๐Ÿ˜œ Maar je had er wel alweer weg gedaan. Dan mag dat wel eh ๐Ÿ˜‰ Ik ben heel benieuwd welke je gekocht hebt. Is echt niet fijn zo alleen winkelen eh! Gisteren gingen we naar de Ikea voor een bureellade voor onder Peter zijn tekentafel, maar er mag maar 1 persoon binnen. Wij hebben ons dan maar omgekeerd. De wondergum keuken is nieuw voor mij. Wat doe je precies daarmee? Amai wat een prachtig goud bestek ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ Dat zijn wij ook nog van plan om aan te schaffen. Is die kwaliteit goed? Waar hebben jullie dat gekocht? Ik zag in de Outlet Maasmechelen dat ze daar ook MAC kwasten hadden. Jammer genoeg had ik mijn lijstje niet bij. Dus, nu kan ik niet anders dan nog eens teruggaan eh ๐Ÿ˜ Ik was ook vergeten om bij Clarins binnen te gaan voor de ooggel. Deze keer ben ik goed voorbereid want mijn lijstje ligt klaar. Alleen mag ik het niet vergeten om mee te nemen ๐Ÿ™„ Wat een leuke video alweer! Ik heb ervan genoten! Heb je al een afspraak bij de kapper? Ik mag vrijdag 26 februari gaan. Ik ga zo content zijn, echt niet normaal! ๐Ÿ˜˜

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee, dat was een dansje om onszelf op te peppen! :D
   Nee, alleen winkelen is mijn ding niet. Alleen al voor de koude is het fijn om eens een winkel binnen te lopen, om op te warmen, hรจhรจ.
   Ook bij de Ikea ben ik alleen geweest, ik kreeg er dan zo'n bandje.
   Dat bestek hebben we online besteld, het is heel mooi en op zich kwalitatief, maar het wordt afgeraden om het in het afwasmachine te steken (je moet het dan stopzetten op het moment dat het stoomprogramma begint, om roest te vermijden) dus nu zitten we terug met een stuk afwas met de hand en dat is minder ;-)
   Ik had ook gekeken bij de kwasten van MAC maar er zat niets tussen dat ik echt wilde hebben.
   Afspraak bij de kapper nog niet vastgelegd, ik wilde eerst even zien of ze het zou kunnen draaien zo รฉรฉn op รฉรฉn. Ik ga vandaag proberen bellen, eens zien hoe lang ik nog moet wachten :D

   Verwijderen
 4. Ik lees in de comments hierboven dat ze in de outlet in Maasmechelen ook kwasten van MAC verkopen. Die heb ik niet gezien toen ik er laatst was. Ik kijk nochtans altijd de hele winkel af, zodat ik zeker alles gezien heb. Ik kan zeker nog enkele nieuwe kwasten gebruiken. Jij bent tevreden over je MAC kwasten, he? Wanneer ik binnenkort weer in de outlet kom, zal ik zorgen dat ik ze vind, hihi :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het assortiment kwasten kan wel eens verschillen, hoor! Dus zeker de moeite om er binnen te gaan, als je er bent. Ik ben er heel tevreden van, ze blijven mooi en kwalitatief en zijn nog betaalbaar als het op kwasten aan komt. Ik heb sommige van mijn MAC-kwasten al +10 jaar.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig