27 maart 2021

BECCA Ultimate Lipstick Love: Petal & Sorbet

BECCA Ultimate Lipstick Love: Petal & Sorbet

Veel beautyliefhebbers eindigen op een gegeven moment met meer van hetzelfde. Een tintje lichter, een tintje donkerder, maar in essentie hetzelfde. Guilty as charged, zeker als het op lipsticks aankomt! Volledig normaal gedrag, overigens, want je koopt natuurlijk dat wat je mooi vindt. En op zich vind ik dat niet erg, want ik wil mijn make-up zoveel als mogelijk benutten - dat lukt nu eenmaal beter wanneer ik mij comfortabel voel bij de kleuren en texturen.

Zoek de zeven verschillen (haha) tussen de BECCA Ultimate Lipstick Love in Petal en Sorbet! Eerst en vooral ben ik als lipsticklover absoluut te spreken over de geweldige naam, hèhè. De verpakking is simpel, strak, maar voelt wel zwaar en luxueus aan. De magnetische dop zorgt trouwens voor een zeer bevredigende 'klik' en dus starten we meteen op goede voet.

BECCA Ultimate Lipstick Love: Petal & Sorbet

BECCA Ultimate Lipstick Love: Petal & Sorbet

BECCA Ultimate Lipstick Love: Petal & Sorbet
Swatches: links Petal - rechts Sorbet

Geloof me, de kleurenkeuze was niet evident! Er zijn maar liefst 31 tinten van deze Ultimate Lipstick Love en sommige kleuren zijn erg nauw aan elkaar verwant. Petal wordt omschreven als een cool rosebud en Sorbet is een cool medium pink. Tweemaal roze, tweemaal koele ondertonen en een minimaal waarneembaar kleurverschil. Op basis van de online swatches was ik er vrij zeker van dat ik de twee lipsticks goed van elkaar zou kunnen onderscheiden, maar in het echt bleken ze toch wel érg gelijkaardig - klik hier voor mijn eerste indruk bij de unboxing van mijn bestelling. Ik ben er intussen uit dat Petal iets lichter is en Sorbet een hintje dieper en warmer dan Petal.  Maar bon, als ik de lipsticks eenmaal op mijn lippen heb gesmeerd, wordt het verschil verwaarloosbaar. Je hebt ze dus zeker niet allebei nodig :D

BECCA Ultimate Lipstick Love: Petal
BECCA Ultimate Lipstick Love: Petal

BECCA Ultimate Lipstick Love: Sorbet
BECCA Ultimate Lipstick Love: Sorbet

De formule is supercreamy: van zodra je hem uitsmeert, voel je de rijkere substantie en hoe hydraterend en comfortabel de lipstick is, met dank aan ingrediënten als hyaluronzuur, avocado- en olijfolie - de vanillegeur is een fijne extra. De finish is dus crèmig, licht glanzend, maar met heel wat impact op niveau van het pigment. Dat impliceert - ondanks de creamy formule - toch een zeer goede houdbaarheid! De lipstick 'vult' de lijntjes in mijn lippen goed op en geeft een mooi effect vol kleur. De foto's zijn trouwens getrokken op twee verschillende dagen, vandaar het verschil in temperatuur en lichtinval - dat is het nadeel wanneer je gebruik maakt van grillig natuurlijk daglicht in plaats van stabiel studiolicht.

Ik vind het zo jammer dat ik deze lipsticks nú pas ontdek - luttele maanden voor BECCA de deuren sluit - want ze zijn echt geweldig. Geen verloren zaak, want ik kan bij deze even verder - maar als je nog goesting hebt in een nieuwe lipstick, doen!

BECCA Ultimate Lipstick Loves - 3,3 g voor £ 20,00 via Cult Beauty

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Hele mooie kleurtjes zeg, ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige teinten.
  Wat een fijn merk....

  Een mooie dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beiden zijn heel erg mooi en luxueus! Ik zie op foto niet echt verschil, maar zal ook te maken hebben met het lichtinval. Als je echt maar 1tje zou mogen kiezen, welke zou het dan worden? 😉 Het past wel helemaal bij jou! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is een minimini verschil, maar als ik ze op zou hebben zonder op voorhand te weten welke ik nam, zou ik waarschijnlijk moeten gokken :D Dus geen voorkeur hier!

   Verwijderen
  2. Ik heb de Sorbet gekocht. Ik heb deze nog niet opgedaan, maar op het eerste zicht leek mij deze perfect van kleur. Ik ga deze vlug uitproberen 😉

   Verwijderen
  3. Hopelijk bevalt hij je! Ik vind het in elk geval een mooie kleur :-)

   Verwijderen
 4. Yay, een magnetische dop :D

  Mmm... ze ruiken naar vanille :P Ik vind dat de lippenstiften van Tom Ford ook zo lekker ruiken.

  Je merkt dat ze bij het vervaardigen van deze lippenstiften op de details hebben gelet. Fijn :)

  Ze hebben iets paars in zich. Zooo zooo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig