29 maart 2021

Weekly vlog: lockdown 3.0 & fake Chanel

Weekly vlog

In deze XL-vlog stappen we in de lockdown-achtbaan en vertel ik jullie meer over hoe ik voorkwam dat ik een fake Chanel tas kocht!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Je zei in het filmpje dat je de Cosmetics Company Store in Maasmechelen Village niet kan binnengaan zonder ook naar de Tom Ford stand te gaan kijken. Jaaaa, dat kan ik nu eens heel goed begrijpen :) Leuk voor je dat je er de laatste maanden meermaals bent geweest en er ook nog eens meerdere Tom Ford lipproducten op de kop kon tikken. Zelf kocht ik in exact diezelfde winkel in 'De Village' de laatste maanden zowat alles van Tom Ford wat ik leuk vond. Oogschaduwpaletjes, blush, nagellakjes, etc... Ik vond dat het een beetje troost kon bieden in deze Coronatijden ;) Ik heb er ook de Modern Mercury highlighter van Estee Lauder gekocht nadat ik zag dat jij zo blij was met jouw exemplaar :D

  Gelukkig kocht je de neppe Chanel handtas niet. Goed doorzien van je.

  Het is een speciaal kleedje van Ted Baker met mooie details <3

  Prettige woensdag, Stamatia xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat Tom Ford altijd uitgesloten is van hun acties (vb. extra korting bij aankoop van twee producten), maar ja... dan zou ik misschien nog meer kopen :D
   Ze hebben nu wel een mooie selectie, dus het is wel de moeite. Iets om blij van te worden in deze tijden!

   Verwijderen
  2. Ja, je krijgt inderdaad geen extra korting bij aankoop van twee TF producten. Ik kocht er laatst o.a. de twee 'gezichtspaletten' van TF die er lagen. Je weet wel, dat zijn die paletten met 4 oogschaduwkleurtjes met aan weerszijden een highlighter en een blush. Aan de kassa kreeg ik geen extra korting, maar ik ben toch tot de aankoop overgegaan. Soms is een mens te verlekkerd door mooie spulletjes :P

   Saskia xx

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig