6 maart 2021

Cult Beauty unboxing

Cult Beauty unboxing

Het bericht over het einde van Becca Cosmetics kwam onverwacht, en resulteerde in een bestelling bij Cult Beauty - met wat extra's, haha. Let's unbox!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Hallo :D

  Wat een mooie blouse. Het blauwe kleurtje staat je goed :)

  Je hebt er een nieuwe blush bij. Zelf kocht ik deze week ook een nieuwe roze blush. Het werd er eentje uit de outlet, nl. een Tom Ford blush in de kleur 'Wicked'.

  Het maskertje zit in een grote pot. Hopelijk krijg je hem op tijd opgemaakt en droogt 'ie niet uit ;)

  De lippenstiften lijken heel veel op elkaar, maar je zegt dat er toch een verschil in kleur is. Dan mag het :D

  Je zegt dat BECCA bij Estee Lauder hoort. Denk je dat er een kans is dat er spulletjes van BECCA in de outletwinkels van The Cosmetic Company Store liggen binnenkort?

  Veel plezier met 'make-uppen'.

  Saskia xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, een beetje kleur voor de komende lente :-)
   Wicked ziet er ook een mooi kleurtje uit!
   Dat kleimasker komt in orde - ik gebruik dat wekelijks en probeer dan niet te veel andere maskers tegelijk open te hebben.
   Haha, echt, die lipsticks zagen er online anders uit, maar zo op het eerste zicht is het misschien iets meer gelijkaardig :D Maar in de swatches zie ik wel een subtiel verschil - dus dan mag het inderdaad :D
   Awel, ik heb daar ook al aan gedacht: kans is groot dat je in de komende maanden toch ook iets van BECCA in de outlet zal vinden, want voor al hun andere merken is dat nu ook al het geval.

   Verwijderen
 2. Mooie items bestelde je! Die oogschaduw van Becca 😍 Ik wou bij Douglas een back-up van de Opal highlighter aanschaffen nu ze er 30% korting hebben op Becca, maar helaas was de mini versie al uitverkocht. Van mijn andere favoriet (Lilac Geode) heb ik de full size versie maar die krijg ik nooit op dus ben ik ook overgestapt op enkel mini’s. Opal is wat koeler dan Cpop en staat me daardoor net wat beter.
  Bij mijn vorige bestelling bij Cult Beauty had ik echt geluk met de stalen: een mini lipstick van Charlotte Tilbury (zelfde formaat als in haar Kerstset) en een deluxe versie van haar Magic Cream Light (mét pompje 👍🏻).
  Ik kijk uit naar je reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mini's zijn perfect voor BECCA, vind ik! Als ik zie hoe ver ik ben geraakt met mijn fullsizes... dat is natuurlijk ook wel omdat ik meerdere highlighters heb dus ik wissel vaak om.
   Oh amai, dat zijn nu eens héle fijne staaltjes! Die had ik ook gekozen, mocht ik daartoe de kans hebben gehad.

   Verwijderen
 3. Fijn dat je de spulletjes in close-up aan ons laat zien. Dat is echt een meerwaarde :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan :-) Ik vind dat zelf ook altijd fijn, dus ik probeer eraan te denken voor mijn eigen videos, ook al lukt het niet altijd om dat er nog bij te filmen. Maar ik probeer er rekening mee te houden!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie en erg luxueuze make-up. Vooral die lipsticks met die sluiting 😍 Ik ben benieuwd wat je binnenkort allemaal al getest hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van alles komt een review! Zeker omdat je nog een half jaar BECCA kan kopen, wil ik er toch nog iets over schrijven.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig